IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, February 3, 2009

Hutang Tag

melunaskan utang tag dr mya..



*Here are the rules*

-List these rules on your blog.

-Share 7 facts about yourself on your blog.

-Tell 6 unspectacular quirks of yours.

-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.

-Link the person who tagged you.

-Leave a comment for each blogger.





7 even facts 'bout me :

- anak ke2 dari 5 beradik

- isteri kpd syarulazmi

- suke gelak

- food lover

- cepat marah..tp cpt cool (nyesal la tu marah2)

- suke bisnes..ni pn tgh pening sbb dok pk 1 bisnes ni..

- sgt sayang sume org sekeliling..even org tu selalu kena marah ngan aku





6ix unspectacular quirks about me :

- dulu aku suke kunyah air batu..skrg tidak lagik

- pny suke window soping smp katalog tu pn aku suke tgk lama2..skrg ni dok suke tgk kedai online

- kalo nk 1 benda tu mmg aku hangin kalo tak dpt..sgguh tak matang..

- sometimes aku kena rasuk antu boros..takott aku time tu..tp tak la selalu..kkdg2 time aku tak basuh kaki nk tido..kekeke

- suke kumpul hbag..pastu bosan bagi kt org..sbb tu aku jual hbag skrg..

- aku buat keje laju..kkdg dlm mse 15min aku leh siap masak 3 lauk (yg senang2 je la) & da siap hidang lagi..aku takot laki aku kebuluq..





7 even people to be tagged :

- helena

- zura

- zahiela

- diana
- sara
- fieza
- atie

* kalo rajin buat la ye..simple je tag ni

9 comments:

helena's said...

oho sy ditag,,oho..tidakkkkk,,hehe nt sy buat ye kak syana..

mazzura said...

huh..terror tol la leh masak byk2 sekejap je..

sararisa said...

hiksss...pes time kena tag ni...teruja jap...hihihi

Mya said...

siap jugak akhirnya. tehehe..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

tag nie pernah buat dulu .. he..he.. camner ??

SyaNa said...

helena~ nk kena rotan malas2 ni..ngeh

zura~ ala..bahan sume ada mmg laju jek

sara~ teruja?? kekeke buat ler

mya~ baguihhhh anak mak..hehehe

diana~ da pernah ye?? abaikan sajokk..ihiks

~Eila @ Along~ said...

syana..eila dah buat dah tag ni..hehe..nanti ko cari la kat blog aku yeee...hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

adeh....
tag..namaku x der kan..
(buat2 x nampak nih)...

nnt free kite buat erk..
panjang sgt ler nk jawab..

mama tisya said...

lama dh tk wt tag