IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 19, 2009

Jalan2 Cari Makan

smlm blk keje beria laki aku ajak mkn western..aku pn gedik la cadangkan gi The Curve nk try Kedai Bubba Gump (btol ke tak aku eja..lantak ler)..sekali kena reject..sbb dia malas nk jln kt paking kete tu..
da kena reject tu ligat otak aku cari tempat lain..mcm mesin otak aku berjalan..tut..tut..tut..tut..
sekali kuar data Uptown..ha..teros ku pecot (aku drive smlm..en syarul dok sebelah) msk ke uptown dsara..mata melilau cari kedai wstern..

aku makan T-Bone


en syarul dia kenyang..tp aku paksa dia mkn ciken wing..segan dow mkn sorg2..
sure korg heran kan..td kan aku ckp syarul beria ajak mkn western kan?? pastu dia kenyang plak..dia saje je nk belanja wife dia makan western..

ni la kedai tu..
en syarul belanja sye smlm..tq ye..

uptown ni la tempat paling kenangan bagi aku..1st time aku jmp syarul kt sini la..dia ni member kepada member aku..so tgh2 lepak ngan member aku tu dia call suh syarul dtg..so tu la 1st time jmp..tp time tu aku tak soka dia..kerek gile..loyar buruk..hahaha..sonok kutuk somi sdiri..amponn
tp da lama jd member tu timbul 1 perasaan asing..hahahaha budusss
tu nama nye jodoh..ko ngelak la camno pn..kalo da jodoh ko tak leh lari..bkn aku yg lari ye..dia yg lari dr aku..dia takot ngan aku..sbb aku selalu ngorat dia..hahahaha..aku advance tau..tak main la nk lembab2 ni..kang melepas..lalalaaa
apesal ttibe aku cerite kt korg?? konpius sebentar...

6 comments:

Liana said...

wa...sedapnya...
Syana, seronok en somi belanja kan...hehehe....
Kimmi dah lama beno tak makan kat uptown tu. Rasanya sejak ada baby kot.... huhuhu.... Sedap dia punya steak....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah main kejar2 plk korang dua ieh .. tp dah jodoh mmg x leh lari mana ye tak ..he..he.. ;-)

payiet said...

kem salam kat incik choy hohoho

helena's said...

romentik la kaksyana ni,,bile ijam nak ngurat sy neh??ke sy kene ngurat dulu??hahaha

Nana said...

masyallah seme makan ko post kan sedap2 je nampak

zura@iwan said...

cewahhh...ingt kenangan masa dulu2 la plak ye..hehe