IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 18, 2009

Ubat Hati Lara

Ceh tajok mcm novel plak ye..aku nk share ngan korg..kalo aku mcm down jek selalu aku akan mkn benda manis2..cth cekelat ke..kek ke..

ni gambor smlm ngan kelmarin..aku makan brownies ngan kek..tp kek tu member aku pny..aku mkn brownies..mmg heaven btol..tp sile jgn runsing psl penimbang ok..mmg kalo mkn benda manis ni ati aku jd tenang jek..
td pn akku mkn kek gak..nnt aku upload pitcher ye..
(gambor kureng bermutu sbb aku yg amik..bukan "MUTHU" yg amik..keke sile gelak aku wat lawak tu..)
aku nk story psl card reader aku yg prob smlm..kan aku btau rosak kan..so aku gi la kedai bwh ni beli baru RM30 ko..sbb tak kose aku nk gi Jusco tu lagi..pastu ngan riang aku pn blk opis..
smp opis aku saje la nk try dulu yg lama b4 aku campak dlm tong sampah kan..
sekali ko elok cantek jek dia kuar fail2 dlm memory card aku ni ha..
ce ko btau aku ko hangin tak kalo jd kt ko??
da ade 2 card reader aku..hampeh btol la..saje je dia nk main2kan aku..tp tak pe..sbb aku da mkn kek 2 ketol td so aku agak hepi skrg..

10 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sometimes M Card pun demam gaks .. tensennnn ......

jiejah d'blogger said...

hahahaha mkn kat SR ehhh ?
arituh mkn brownies tu sampai nak mun... wakakakakak punya la muak.
muak or aku bukan pecinta kek??

Yus Yusuf said...

Ubat hati lara dengan makanan?..
Waahh..!! Ini macam kalu kalo hari-hari hati tu lara, mau obesiti terus ye tak?..
Kehkehkeh..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wakakak...
x per...wat koleksi je card reader tuh.
huhuu

SyaNa said...

diana~ ngan aku2 rse nk demam..

jiejah~ bkn SR jiejah..kt kedai kek kecik kt opis ni..tp sedappp
aku mmg pecinta kek

en yus~ tu sbb aku tak mo lara ari2..kang laki lari..kekek

fiza~ huhu..mampos aku kena marah ngan laki aku kang..dia tak tau lagi..

Liana said...

syana ko cam kimmi ler...
kalo hati tengah gundah gelana makan lebih baik....
Mana ler badanku tak naik2 bagai di pam...hahaha

payiet said...

kalo cenggini kene la rasa down slalu kan, leh makan sesedap rasa huhu

SyaNa said...

kimmi~ tu la..wat pe nk jeruk rasa..baik makan kan???

payiet~ kalo aku tgh gemok gile tu means aku tgh down tahap cipan..hahaha boleh???

Nana said...

mmg blog ko ni penuh ngan gambo makanan kan hehehe

zura@iwan said...

ko kalu down suka mkn ek...aku pon cm tu gk..huhu