IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, February 17, 2009

Luahan Rasa

ari ni aku rase mcm sume tak kena..da nk bendera merah kot..da la nak upload gambor dr hp card reader rosak..aku mmg takde cable..so mmg hangin gile..padahal aku baru tukar sabtu lepas kt jusco wangsa maju..so da aku kena gi blk..pastu nk blk kg sabtu ni..bile plak aku nk gi tukar???
adoiii..sungguh la tak soka..

tu da 1 buat aku hangin..pastu ntah la aku mcm cpt sentap plak kt opis ari ni..aku rse sume mcm tak kena..so aku agak bad mood ari ni..aku rse mcm sume org nk tunjuk bagus..tp aku berjaya kawal so takde la aku nk marah tak tentu pasal kan..so kaedah terbaik ade lah diam sajok..yang penting aku tak respect langsung org kaya yg hidup dgn harta bkn usaha sdiri..ko paham tak maksud aku??cth mcm harta bapak ko..tak pn adik beradik ko..tak pn ko kaya sbb gaji ko dr duit rakyat bayar cukai..paham?..aku respect kalo ko kaya dr usaha ko sdiri..dr ko zero smp la ko berjaya..tu aku kagum..

pastu time lunch dlm kepala aku nk mkn laksa..sekali kedai tu tutup la pulak..adoii..ku tahan jugak sakit di dada..

aku harap esk lebih baik..sebenar nye aku nk luahkan dgn lebih telus & jujur lagi..tp aku tak mampu..so biar la aku pendam jek..sat lagi aku sembur sume kt laki aku..dia la tempat paling selamat nk aku luahkan sumenye..

6 comments:

++eden|essey++ said...

sabo...sabo...syana...ni msti kes nk comin moon nie....
citer la kt ako...ako sedia mdgr...
ngeh..ngehh

zazaez said...

Aiyak! Ditambah pulak dgn kakak sedara yg asyik minta gambar! Ish ish.. Lagi tambah marah ni.. ;)

Cool girl! Anak cucu Yusuff Basyah ni kalau mengamuk lain jadinya. Nanti keluar Harimau Malaya!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang..hawat cm ni..
huhuhu
sabo erk..
normal ler tuh..
kekadang aku pon ada rasa cm ni gak...
tp sesapa wat pasal mmg aku terlepas geram gak ler...huhuhu

aku harap ari ni ko ok ek..

Liana said...

Syana... pertama kali dengo syana mengeloh nie.. hehehe... Sabo yer... Meh kongsi cite dengan kimm. Jom lunch same2 kat station 21... hehehe... Boleh ajak kimm sekali... Nanti kami buat lawak supaya syana ok semula...

SyaNa said...

ja~ tu la beb nk comin' ni..ko tu kata nk dtg cni ntah tahun bile nk smp..

jaja~ taring da kuar da ni..so kena coll kang kuar kuku tajam..

fieza~ so far ari ni ok lagi..harap2 ok la..

kimmi~ ni ngeluh sbb tak tahan sgt da ni..jom la nnt kite plan dating station 21

helena's said...

kak syana sabar ea,,org kayap memang camtu,hehe