IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 29, 2010

Barang yang aku borong

meh sini meh aku tayang barang baby yg aku da beli :-)
ade yg aku beli kt Jusco, kt Ampang Point pastu kt Pureen
da bercampur2 barang2 tu..

ni masih dlm plastik



tau kan ape benda tu


oh kasot tu aku beli kt Pureen.sgt suke.murah plak tu..
tu yg amik sampai 2 tu :)
da kata baby boy kan, harus sume biru..takkan nk beli PINK kot
ngan berus2 biru aku beli


yang ni tak beli ek..yg ni aku geledah almari adief
tak yah da beli baju sgt..jimat duit aku

so tu je yg aku nk tunjuk
barang2 besar tggu bulan 6 ye..
tgh kumpul bajet..hahahaaa
*aku letak sume brg ni dlm bilik dia, bile masuk bilik tu da bau2 baby tau
suke sgt :-)

21 comments:

Anonymous said...

waa..sakan no..anak sulung katakan..aku nak masuk 3 ni..selongkar balik baju anak2 yg lama..mana yg boleh,taram saja..

-Fiezah-

Jiejah @ Iza said...

seksaited giler kan ??
aku dulu stroller pun borong padahal idak ler guna pun sampai beberapa bulan ..

leh ajek beli time budak dah lahir ekeek

dalila said...

waaah syana dh ada bilik baby ker? ke aku yg terlepas n3 ni..nnti kalo bilik tu dh siap kasi n3 satu ek..aku lak excited..yela kisah ko nk dptkan baby ni kan panjang..aku turut gumbira...

eza said...

Akk sarankn jgn ler beli sume barang bb kaler biru.kalu leh beli yg unisex cam kaler kuning,hijo,kelabu,cekelat,merah etc....mana lah tau kuasa tuhan,tup-tup keluar karipap..cam ner????hanya cadangan jer yer....

wah syana bila due date nyer....

♥♥ atie ♥♥ said...

Dah lama x jenguk blog syana. Sonoknye shoping barang2 baby..pape pun, harap syana n baby sihat k..

SyaNa said...

fiezah~ sakan la wey :) tapi nasib baik ade baju anak buah bleh selongkar..hehee

jiejah~ brg besar tak dpt green lite lg..hahaa sume kena tggu green lite dr cik abg syarul tu :)

dalila~ mmg da ade bilik dia. tapi tak buat ape lg.still bersepah.tggu beli katil sume aku kasi deco nnt aku tunjuk ek :)

kak eza~ hehee..kalo karipap kite bg jek dia pakai biru..sye pun suke biru :-)
lg pun kt pureen tu sume kaler pink ngan biru jek byk baju baby..kaler putih tak de :(
due insya Allah 19/7

atie~ tq atie doakan aku :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah semangat dah lps membeli brg2 baby .. time nie mmg rasa teruja .. hari2 dok cium bauuu brg2 baby

jd tak beli cd ????

fabulous.farah said...

haha..banyak gile borong...murah sangat ke?

IDA said...

wah dh start shopping.bagus..bagus.aku pun ade lagi benda nk kena beli ni.asyik ade yg tertinggal je hehe (alasan nk shopping :-p)

ALoNa Cintamaniszlite said...

hang ni syana...wat akak yg dh lama tak de baby kecik ni pun terujaaaa aje..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue la..bestkan bau2 baby nie..kita pun suka dok masuk 2-3 kali dalam bilik yang letak barang2 tue... sama la jugak..still dalam plastik..malas nak buka lagi..takut berabuk lak kan..hehehhe bestkan.
baby boy nyek..kita nie lum taw lagi jantinanya..huehuhuhu

zazaez said...

Menitik-nitik airmata ja baca entry ni.. Ja tumpang happy.. Happy giler tengok Shana mcm ni.. Jaga diri tu elok2..

SyaNa said...

diana~ tunggu next entry :-)

farah~ kt pureen tu mmg murah la.baju2 mmg murah

ida~ la ni aku kena tgk list brg nk bwk ke sepital.stand by kot ape2jadi kan

kak alona~ hehhee..ape lagi kak *wink*wink*

purple~ tu ape yg doc kabo la.kot kuar2 karipap aku redha jek..hahaa

gEe said...

mmg best kolo dok shopping brg baby ni..pasti hati bebunga je..hehe..tk sabar rasenye kan!!

mama_umar_maryam said...

yeahh..aku pon tmpg sonok tgk ko bli brg2 baby nih..ari2 dok ngulit baju,mitten,kasut die,kih3

SyaNa said...

jaja~ tq ja, ja pn jaga diri kt sana

gee~ ni kalo ikot mmg tak abis nk beli.tp tahan napsu..hahaa

zeti~ hahaha tak koser la nk ngadap ari2..cuma msk bilik dia hidu bau jek..hehee

helena's said...

kite nak kene beli apa nih?hahaha

gee ryder said...

wah syoknye!
mcm2 dh shopping ni haaa..
aku tgk pun xsbr nk gi shopping gak hehe

** atie + aisyah ** said...

sonoknye tgk ko dh beli brg2 bb....

ratu78 said...

best nya baby dah ada bilik sendiri ni hah....mesti tak sbr nak deco2 bilik baby tu....

Jillgqnl said...

Dah lama x jenguk blog syana. Sonoknye shoping barang2 baby..pape pun, harap syana n baby sihat k..