IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 5, 2010

Kenny Rogers sedap bila free

cerita basi ni :(
cerita hari jumaat lepas..da basi kot kenny rogers dlm gambar ni..hehee

bulan ni mmg aku kering gile tau, aku pn tak tau mana duit aku pegi (takmo ngaku gi soping)
so sedar diri, time lunch mkn berpada2 la kan..
sekali tu jumaat lepas, kt opis dpt call dr driver bos kabo nk belanja aku ngan Kim kenny rogers
(sbb aku settlekan OT dia dlm masa 5minit)

makanye dia just kirim duit pastu aku ngan kim gi mkn sdiri :)

sedap gak kan kalo org belanja :)



aku tak mkn ayam that day..saje nk try baked potato

pastu amik mc & cheese..gara2 terpengaruh ngan zeti punye la ni :)


see mac & cheese dia..sgt jahat ok, mmg menggemukkan


ni portion kim

ayam makin kecik :(
pastu rege set potato ngan ayam sama..camne tu??

sah2 la kan potato lagi murah dr ayam kan..mungkin sbb potato import dr jaaauhhhhhh kot

ape2 pun syukur la org belanja kan..

13 comments:

** atie + aisyah ** said...

aku dh tingin beno nak makan KR ni... tapi sbb aku slalu dgr org komplen ckp ayam makin kecik, tak puas mkn.. so mls la nak g mkn.. tp kalau org blanje tarak hal punye.. kan..kan..kan

mama tisya said...

smlm br mkn ngan ratu wei tp mmg btul la ayam nye makin kecik..dh ler gravy smlm cair giler..tp lpr abis gk ler

SyaNa said...

atie~ mmg kecik ayam dia..hiks tggu org offer nk belanja ko bwk mkn KR tau

erryn~ wahh mommy ratu da keje ek..nnt bleh set lunch date.tp bkn bulan ni la :)

Nana said...

hehehe wei bukan takat kenny rogers, apa pun sedap klw free hahahha
dah lama xmakan ni last aritu la yang pakai baju merah buy 1 free 1 tu
hahaha yang ritu pun sedap sebab buy 1 free 1 ekekeke

Jiejah @ Iza said...

KR terbaekkkkkkkkkkkkk ... :D

~ana~ said...

mac n cheese tu nmpak sungguh menyelerakan...

syana, apa2 je yg free pasti sedap...:)

mama_umar said...

aduduhh,tgk mac & cheese die!!ptg ni mmg aku kene singgah beli lg sbb kt umah dah abis,aku & umar je dah mcm xcukup 1 pek tuh,huh

IDA said...

dh bertahun xmkn kat kenny rogers ni..last mkn thn 2005.kesian tak kat aku..huhu.kalau dpt mkn skrg..alangkah nikmatnye :-p

SyaNa said...

nana~ roti canai free pn best :)

jiejah~ terbaek dari ladang wokkk

ana~ mmg sedap mac & cheese tu.sgt jahat cheese dia :)

zeti~ ko pny pasal la ni aku da ngidam mac & cheese :)

ida~ ala wey, ayam golek ko msk lagi sedap kot :)

Diarihatiku1976 said...

makan belaja confirm sedap kan

mama tisya said...

smua benda kalo free mmg sedap:-p

Nana said...

hahaha tau xpe...apa2 saje yg bernama free mmg sedapp

Jasonugns said...

atie~ mmg kecik ayam dia..hiks tggu org offer nk belanja ko bwk mkn KR tau erryn~ wahh mommy ratu da keje ek..nnt bleh set lunch date.tp bkn bulan ni la :)