IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 2, 2010

Intai-Intai Restaurant

ni cerita da basi..rasanye 20/3 ari tu kot
lambat sbb aku dpt lambat gambar dr photog majlis..kalo aku yg snap, lajuuu jek aku update :)

ni pn baru 1/2 dia bg..ade banyak lagi gambar tp tak siap edit..takpe la nnt aku tunjuk kalo da siap ye

majlis ni ekceli MAJLIS KESYUKURAN utk kaum keluarga Syarul & Alias
Alias ni member Syarul dr Sekolah Teknik..
so bile ade rezeki lebih, maka dorg ni jamu la family dgn harapan bertambah murah rezeki pada masa depan :)

setelah puas perah otak nak makan kt mana, last2 Intai2 jadi pujaan hati kuuuu
bkn ape, dekat pun dekat kan..nak masuk KL malam minggu mmg tak la kan
ngan jemnye, tak koser nak layan

aku suke dorg setting table camni..simple tp cantek


aku da risau da takot nyamuk byk area tu..nasib takde nyamuk :)
cantek kan


masing2 pun da smp membawa perot yg lapar :)
nampak aku tak??


anak kesayangan mak :)


tu la Alias..atau lebih glemer EL

wajah2 tetamu yg hadir


aku ni bkn reti kalo org nk candid2 gambar aku..sure aku nk tergelak..hahahaa
kalo nk snap gambar aku kena kire 1,2,3 senyummmmm
tu aku suke :)


makanan mmg penuh meja..penuh perot masing2


yang hadir malam tu lebih kurang 30 org


mmg Syarul & EL da booking lauk siap2, so tak tggu lama la nk makan
smp2 lauk da ready da
b4 makan, mari la kite beramah mesra ye
kena la kenal2 family belah EL kan..


ni family kakak syarul (kak ina & family)
pastu kanan tu adik syarul (NONI) bersama anak2


see, aku tak reti la candid2 ni..sure aku nk pandang tempat len pastu tegelak
sengal jek rasa


EL bersama Yat & anak2
haaa bkn hanya makan2 tau
ade jugak LUCKY DRAW
ko bayang kan, ade 18 hadiah yg di balut oleh aku :)
patah pinggang aku balut malam2 sorg2 ok
tp best sbb sume berjalan lancar

hadiah ni aku cari kt IKEA jek..murah tapi kalo dpt mmg best la :)

ok ni Emcee pada malam tu
EN. SAUPIAN..pian ni member dorg kt MATRIK
dgn adenye emcee ni, lebih teratur la majlis kan..tak la kelam kabut gitu

*opsss dia ni single & available tau*

-diharap, hubungan ni berkekalan la..amin
semoga mereka makin bertambah murah rezeki & boleh buat family gathering tepi pantai next year :)

8 comments:

mama tisya said...

rmi2 berkumpul mmg meriah la kn..nk2 plak ada adiah..best2

Nana said...

wah benzye kumpu ramai2 gini
makanan dia sedap kan?
terkenang2 siakap miang
maveles!

** atie + aisyah ** said...

wow.... bestnye makan2 gether2.....

Diarihatiku1976 said...

wah benstnyee kumpul ramai2 gini

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

suker tgk famiky2 members berkumpul .. baru ler kenal sedara yg jauh2 tue ;-)

rasp said...

bestnya bila kumpul ramai2 gini..
ada makan2, borak2 & hadiah2 gitu..
happening & meriah kan...

gee ryder said...

fuh syoknye!
kalo aku suka sgt time preggy dpt mkn free ni hehe

mama_umar said...

EL dgn syarul ni kire sedare ke camne weh?termasuk ko,dah 4 n3 citer psl intai2 nih..tapi aku blm lg mengintai2 restoren ni,heheh