IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 13, 2010

Oh tolong!!!!

tolong weyyyyy...aku nak sgt makan benda2 kt bawah ni :)
nom nom nom sedap nye kalo dpt makan

malam tadi la ttibe tekak aku teringin nk mkn kek
pagi2 ni dok google gambar lagi jejeh air liur aku :p


macaroon. pernah makan sekali jek, bos aku bagi..
tak puas sgt time tu sbb kenyang kot plus behave la kan kt opis bos bg plak tu
kalo beli sdiri harus gelojoh



ni koleksi2 kek yg aku jmp dlm blog org
tq ye tuan punya blog
sgt nyummy gambar2 ni


wah BLUE cake, rasa ape ye biru2 ni??


ni stroberi kot..

nak sepotong pn jadi la..kt opis aku ni kedai cake mostly jual cheese cake jek..
aku tk brape suke..

tapi kalo dpt makan kek yg cream dia masin2 manis lagi sedap
kek bodoh2 zaman kite potong bday kek kecik2 dulu

*lap air liur korg tu :p

22 comments:

MRS. K said...

haip!! jangan makan manis2 nok!!

mama_umar said...

macaroon tu jenis kuih ke kek ke apam ke ape tu weh? bentuk mcm berger

~ana~ said...

nmpak mcm sedap je..yg coklat tu.yummy sungguh la...

SyaNa said...

zeti~ aku tak pasti la wey, tp bkn apam la..hahhaa

ana~ mmg nmpk sedap kan..lap sket air liur tu

Afne said...

cpt gi terjah sr hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yangg...cam sedap je kek yg bulat2 tu..hehe...

a'ah yang..kek zaman dulu2 tu sedap gak kan..morah pon morah...hehee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adehhhhhhhhhhhhhh aku pun terliur kat mana ada nie weh????????????

fabulous.farah said...

huhuhu..mengidam kene g cari tuh=)

Nana said...

hehehe kek bday damia ko xnak amik ke ltk kat blog hehehe aku xcas pun klw ko nk amik gambo tu ekekekeke

Nana said...

eh kek yg atas sekali tu kek apa?aku penah tgk kt blog kau aritu ada jual ke kt malaysia ni

~sall said...

cisss.....ayat ko yg terakhir " lap air liur korg tu " mcm tau2 je air liur kita org meleleh. Tapi jgn risau, aku dah sedut balik kihkikih pengotornye aku sedapppp....:>

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya allah sedapnya tengok...gebu2 jerk...uwaaaaaaaaaaaaaaaa syana ko telah membuatkan aku teringin n mengidam ok..

rasp said...

sib baik bebaru nie i dah bedal kek...
kalo dak mau terkecur mengalahkan org mengidam hehehehe

Nana said...

aku sampai skang xjumpe lg menda alah ni mana nk cari tingin nk try

mama tisya said...

tk pernh try..

mama tisya said...

tp rmi ckp sedap.

mama tisya said...

tp katanye manis bangatttttt

mama tisya said...

tkbyk tmpt ada jual..

mama tisya said...

aritu ada member aku ckp tmptnye

mama tisya said...

tp aku lupa kt mn

mama tisya said...

mcm tk brp familiar tmpt tu

sall said...

YG PENTING AKU NAK MAKAN MCDONALD FREE?????