IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 22, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...



SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

- aku (aci ye ganti nama diri aku) kawen da nak msk 5 tahun.takde anak. last year aku ade buat IVF treatment. so nak Ben share blog aku ni ngan sume reader kot2 la ade yg masih mencuba nak dptkan zuriat. .
sharing is caring kan :-)

*boleh klik kt link TREATMENT kt bawah nun*

- nak komen pasal blog aku ni pn boleh..sile2 la turun kan ilmu di dada ek

Tochei

10 comments:

Nana said...

semoga berjaya di terjah oleh mr.ben hehe aku dah diterjah arini

helena's said...

pendek dan padat~hehe

SyaNa said...

nana~ aku tgk blog ko la ni :-)

cik hel~ i tak reti buat karangan..hahaa

~ Sall said...

sama la kita. menunggu encik Ben dtg.

b.O.n.d.a said...

ni bOnda da datang!!!
(kOrang nak sebut BEN-DA pun tadak hal..kih kih kih)

*macam la ko tu femes sangat bOnda uit! hak hak hak =p

syana, gOOd luck!!
sangat bagus syana nye infO ttg nak dapatkan zuriat itew ;)

BEN ASHAARI said...

insyaAllah.. sampai .. hehhee

hafizrahman said...

congrat kerana telah diterjah

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 jap kat blog ni..muehehe :)

nARd eLainY said...

salam ziarah dari blog ben ashaari..

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????