IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 5, 2010

Rumah ade anai-anai

selamat pagi isnin!!!!
aku ade nak tunjuk lagi gambar time MAJLIS KESYUKURAN tu
tapi later2 la ye..malas nk upload :p

ade gak yg bertanya, EL & SYARUL tu sedara ke??
ni gathering ape?? family aku ke??

so kt sini meh aku bg clear nooo
sambil2 tu bleh aku share something :)

ekceli, EL & SYARUL tu adelah bisnes partner
mereka telah menubuhkan company sejak 3 tahun lalu
even masing2 ade keje tetap, tapi bisnes ni utk menampung expenses family yg makin besarrr punyeeee

so majlis tu adelah utk meraikan family, especially ibu bapa la kan yg byk berdoa selama ni utk anak2





kot korg ade masalah ngan pest seperti anai2, tikus, semut lipas bleh la contact mereka
http://www.nasza2u.com

bukan masalah pest jek tau, tapi macam2 ade
cth: kot nk renovate umah ke jamban ke
pastu ade gak event management..

*so jgn segan silu klik website dorg ye: http://www.nasza2u.com

6 comments:

rasp said...

bagus ada side business nie sis...
respek lah kat dorang!

~sall said...

Cicak ada ka? Umah aku byk cicak...

Nana said...

aku mmg ada maslah ngan lipas siap wat entry pasal lipas auto publish esok hehee

mama tisya said...

umh mak aku dlu ada gk

mama tisya said...

tp lps upah org utk ltk ubt dh clear smua

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????