IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 27, 2010

First & last aku pegi warehouse sales

fuh!! gile wey sehari suntuk dr smlm takde tenet kt opis..mati kutu aku
ni nasib da ok..kalo tak mau meroyan aku kt opis ni..
tp takpe..teros aku settle buat filing smlm :-)

ni nak story pasal Warehouse Sales Pureen yg aku terjah sabtu lepas
mula tu aku plan nk pegi sdiri, sbb malas nk kaco syarul mau exam
tapi last2 dia pn ikot
nasib dia ade..kalo tak mau nangis aku sorg2 kt situ

ye la aku 1st time gi sales gini.so tak dpt nak imagine camno gaya nye
ingat syok la mcm sales JJ ke Sogo ke kan
rupe nye hazab ko..huwaaaa

tapi da smp kan takkan nk angkat bendera putih plak
so teros kan perjuangan demi anak :p


b4 pilih barang tu aku tgk org berator panjang gile
aku da tny syarul nk give up ke
tp dia ok jek..so teros kan jugak
tq suami!!!

tak byk sgt brg aku amik..ape yg perlu jek yg ade dlm list aku

ni time beratur nk bayar
ade la sejam lebih dok berdiri
nasib suami ade tlg beratur..pastu aku suh beli air
tak larat, aku duduk tepi..


cuaca mmg panas..nitik2 peluh aku
mekap mmg cair la..
da tak semenggah da muke masing2


ni antara brg aku rembat
no bakul2..kite angkut kotak teros..hehee

tapi aku suke experience ni. pastu rasa best sgt sbb syarul bkn org jenis gini, jenis yg sanggup dok lama 1 tempat panas2 semata2 nk soping
so agak terharu di situ :-)
oh ttibe jiwang :p
*nnt aku tunjuk ape barang yg da aku rembat setakat ni*
kena update laju2..byk gile benda nk update

15 comments:

CikPuanMiera said...

hubby mira pon bukan suke tmpt ebrsesak2 gitu..
tp demi anak kot.. die tabahkan jugak.. hhihi..

pastu kan.. ye ye je mira bawak list bagai p sane.. smpi2 je nengok org da ramai gile.. lgsg xteringat nak nengok list da.. agak bnda tu perlu rembat jek..

mira aritu 2 kotsk 1 bakul penuh.. hihihihi.. hambek situ

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wahhh yangg...ramainye orang..
klu laki aku dah terus balik da ni..
demi anak punya pasal kan sanggup syarul...hehe

dah tau gender semua warna biru kan yang..

helena's said...

nak gambar perutttt!

mama tisya said...

aku thn lps p pureen ni..mmg rmi giler...aku kalo warehouse sales better laki aku dk umh..bg je duit...die tk suka sesak2...slalu aku bw adik aku jd bodyguard...hehehehe tp kt pureen ni mmg sesak wei kalo compare kt hytex..tenang skit...dh la tmpt sempt cni...Q plak pjg giler...

BULLET said...

xjumpe pun hari tu..hehhehe...bullet g jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang pun wei..aku pegi sabtu tue dah petang so just sebey2 jerk dulu..hari ahad pagi baru aku pegi balik...umangaih..memang sangat2 mencabar minda..walhal aku pegi kul 11 tue...adoi la...nasib la berbaloi jugak pegi pun....huhuhuhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagum dgn semangat juang korang dua .. nanti uodates brg2 yg dirembat k ;-)

SyaNa said...

mira~ aku pn bwk list, pastu sempat tick 1 jek..after tu tak dan da..main capai jek..hehee

fieza~ aku pn mula ingat dia tak ok.so aku nk ajak pulang jek.tp tgk dia riang jek..hahahaa
kt sana byk biru & pink jek.takkan nk rembat pink kan..hehee

SyaNa said...

cikhel~ haiippp ape ni nk tgk perot org..hehee

erryn~ nasib dia ikot.kalo aku ajak member ke harus aku nangis sbb kena angkat sume sdiri..hehee

bullet~ aku smp sana kul 11 balik kul 3 kot

SyaNa said...

purple~ ko pegi ek..aku tak sempat survey da.men capai jek ape yg nampak

diana~ wah semangat juang la sgt kan..hehe nnt aku upload gambar

Delima said...

nampak syana dgn husband kat sale tu.. siap nampak ur husband bli air dgn nugget lg.. hahahaha
mmg kalo gi sale pureen ni iman kene kuat beb... ada org baru smpai kat gate, dh cabot lari.. bukan pe, tk sanggop nk redah..

aku masuk ni dh 3/ 4kali la pi sale pureen.. masa peknen hadif pun aku pi gak.. redah je..

this time tk rembat bj pasal bj dr sale lepas ada yg tk pakai lg.. hahaha.. rembat syampoo and sabun mandi bebudak tu je.. tu pun dh berat gilerrrr...

SyaNa said...

delima~ hahhaa..sah btol la tu aku..lapor wey..rse ketaq lutut tu yg merayu syarul beli ape2
aku da tak pegi kot..tu 1st & last da tu..hehee tobatttt

mama_umar said...

dari preknen ke umar smpi ke maryam,naik hapal dah banner wsale pureen ni tp xpenah2 pg..huhu..sure rase release sketkan atleast some of the list dah setel =)

Nana said...

pureen nye ws xpenah g
anakku penah tp tu pon time blom ada anak hehehe

Nana said...

tp penah la merasa mcm mana rasa g wh sale yg sesak & panas...klw xmengandung ok..klw mengandung mau terbelahak kuah mntah sesak2 ngan org kan