IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 22, 2010

Red Box

alik keje smlm syarul bg mengusulkan moh berkarok
aku pn ala2 teruja la :-) *even sore mcm mak sin chan*
planning nak pegi jumaat ni or wekend b4 syarul start exam nxt monday

aku pn da siap survey rate kt red box (lama da survey..sbb selalu karok kt karoke jamban jek)



sekali tu dia bukak website pekembangan baby
baca 27weeks pregnancy..sekali dia tulis "baby da makin sensitif dengan bunyi2..parents kena ckp benda yg elok2 sesama sdiri.."
teros syarul cancel nk berkarok..takot baby terkejut dgt bunyi kuat2.boleh??

-siap pesan ngan aku jgn cakap kuat2..jgn jerit2 mcm sore petir..sabar je la..
tak kira!!! nak berkarok jugak!!!

14 comments:

Jiejah @ Iza said...

hahahaahha ko karok la ngan lagu nasyid jek wakakakka

rasp said...

sis, tingat i kes i pregnantkan sapphire...
masa tu dia dah 30 weeks kot...
time tu crite transformer baru kuar wayang...
gatal tul nak gi tengok wayang sblum dpt baby kan...
baeeekknya dok layan tetiba bila 1st start bunyi wayang yg berdentum sana sini...
sapphire dlm perut pun cam dok bergusti plak...
last2 tak sampai 30minit dah kuar panggung wayang,
coz rasa kesian kat sapphire hahahahaha..

CikPuanMiera said...

hihihihihi...
mira ngam2 28 weeks aritu p bantai karok same hubby kat klang parade.. xhengat donia da..

bukan pe.. kang da branak xmerasa da seme tu.. saje lepas hajat :p

malang sungguh sebab napas xcukop.. siap kene gelak ngan hubby.. ampes ampes

Diarihatiku1976 said...

hihhi.. yelah syana... sabar jelah.. kalo boleh masa preggy nilah nak buat yg terbaik utk baby...

SyaNa said...

jiejah~ konfem aku nyanyi nasyid "sepohon kayuuuuu..."

rasp~ sis..tu sbb girl kot..ni kalo boy sure dia suke bunyi bising kan.cuma takot dia seram dgr sore maknye la..mcm sore katak panggil ujan :p

mira~ kan mira..nk lepas hajat jek. kang da ade anak kena pk nk tinggalkan anak ngan sape nk gi karok kan

Nana said...

hahahah saba je la..prihatin sungguh bakal dady ni kan
aku kan time pregnant dlu men redah je...seme menda aku buat perut beso3 pon g mandi sungai karoke tu jgn ckp la...

ada skali aku tgk wayang time tu dah 9bln cite aksi2 ni damia dlm perut xbenti dok kick aku rasa dia pon tgh beraksi kt dalam kekekekke

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > alahai sabojelah .. kang ngidam nak karok tak tecapai sian laks kt ko .. layan jelah syarul ..sian syanaaaaa .. bkn apa sekali sekala layan tensi ..heh..heh ;-)

SyaNa said...

nana~ janji pandai jaga keselamatan kan..

diana~ aku rse dia yg tension lebih sbb nk exam..ni aku plak yg beria nk berkarok
hahaa

IDA said...

syana..aku dh 2 kali gi karaoke sepanjang pregnant ni :-p hubby aku yg ajak pulak tu..tp bukak slow-slow le..jgn le bukak kuat2 :-p..aku nyanyi lagu ABC n lagu kanak2 je hahahaha....

SyaNa said...

hehee..ida kiut gile lagu ko nyanyi tu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wekeke..sabo je laa...
cam tu plak ye..
bleh je ko nak karok..
janji ko tak over sudah,.hehe

mama_umar said...

hahaha,aku pon mase 4+ bln preknenkan umar dulu g red box gak,skali skg patutla umar suke nyanyi larik tone,haha

Nana said...

hehheh aku rasa aku penah juga karok
time peknen

Nana said...

tp xde la buka sound kuat2
klw tgk wayang ada sekali je tgk cite action sekali dia berdentum kt dalam senak aii hehe