IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 1, 2010

Sebelum muka laki aku bertukar jadi cekodok...

hahahaha..selamat hari khamis!!
kalo korg nak tau, minggu ni aku dok goreng cekodok jek bg laki aku makan
so b4 muke dia bertukar menjadi cekodok basi, baik aku masak something yg betol2 kena ngan perot dia :)


ptg smlm after balik keje, ngan rajin aku masak lauk yg ala kadar jek tapi sungguh la menyelerakan
suami makan smp terbaring..hahahahaa gemok la kamo!!




masak lemak ikan taktau-nama dia + ikan masin bulu + cili potong
*kuning gile masak lemak aku..tu aku blend kunyit hidup tu.terlebih letak la gamaknye

aku masak ni pn salah satu cara mengayat suami utk pegi holiday :p
kan org kata, b4 amik exam kena la release tension kan..da study bagai nk rak, kena take a break sehari 2 bg otak tenang..betol tak korg????

~peace no war~

10 comments:

helena's said...

lama tak makan kakak masak..ngeheheehe

SyaNa said...

cik hel~ meh..meh..kite mkn spageti nak

Nana said...

heheh..mana tau kan kot2 ko masak2 ni tetiba syarul tbuka ati nk bawa g oliday heheh

aku xreti masak lemak cili api sekali je penah buat 2nd time xjadi haha

~Eila @ Along~ said...

wahh..masak ade makna... hehe... ko ade baca2 sikit tak? hahaha

~ana~ said...

syana, xpe..3 hr berturut2 buat mcm ni, nnti terkeluar la ayat ajak g holiday dr mulut dia tuh..:)

SyaNa said...

tq la korg..mana tau syarul baca komen korg teros dia suh pack baju gi oliday
hahahahaa

** atie + aisyah ** said...

amboi... pandai bodek laki ye...

M@L@ said...

berbaloi2....hasil tgn bini masak...trs dpt g holiday..kekeke

CikPuanMiera said...

fuh.. macam best jek..
tetambah ade ikan masin.. fuh2..

aaa.. tu la die..
skg ngah bz ngan final.. huhu
serabut

mama tisya said...

ko msk2 ni ada udang disebalik mee ye:-p