IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 28, 2010

Fenomena Cup Cake

Nak kek cawan???
hehee mcm pelik je kan kalo sebut kek cawan
sebut cup cake baru mcm tak pelik..

sana sini skrg cup cake. jarang da kalo nk celebrate ape2 org order kek biasa
setelah aku tau member aku ni ha buat bisnes CC, aku pn bg la moral support dgn mengorder :-)
dia tanya nak tema ape??? aku pk meh nak susah kan dia berpk
aku pn ckp nk tema "GOOD LUCK EXAM"
sempena syarul tgh musim exam ni kan
maka terhasil la CC ni dr idea member aku :)
siap ade pensil & buku tu
heheee comel
dapat2 teros aku makan kt kedai tu gak
tak sempat da nk tunjuk syarul dulu
heheee


kim bersama kek cawan


sampai2 umah da lompong 2 ketol..hahahaa syarul siap tanya "ni beli cup cake ni utk abang ke utk sayang???"
hiks nampak sgt alasan je kan beli utk good luck exam
kekekee
sape member aku tu???
ok korg bleh la kalo nk rasa kek cawan dia
pegi ke blog dia ye: http://mamatisya.blogspot.com/
ala mcm la korg tak kenal kan :-)

16 comments:

mama tisya said...

tkde la bisnes wei tp kwn2 yg soh buat bole la buat..nk2 mak buyung...aku suka panggil kekcawan sejak2 tgk cerekarama yg tajuk HANTU KEK..mcm best plak..yela slalu org sebut cupcakes je...hehehehe

tq ye sudi support kwn2...sebab ko 1st customer aku bg special price...hehehe..nanti nk order lg jgn lupa inform...itupn kalo opis dkt la...

sure la syarul tnye mn lg 2 ketul...heheheh..good luck utk syarul

rasp said...

mmg skarang nie kekcawan nie the 'in' thing kan....
tapi akak kalo birthday, masih lagik cara lama kek 1kg tu hehehehe..

* sis, buah nona tu i beli kat maxvalu @ ampang...tu under AEON laaa kiranya supermarket jusco le tu kot kan....

SyaNa said...

erryn~ aku pn tgk cerita tu gak
insya Allah aku teringin mkn kek cawan aku roger ko :-)
umah mak kite kan dekat.hehhee

rasp~ kalo kek 1kg tu baru puas nk potong kan sis..hehee kek cawan ni buat penyeri :)

*tgk gambar buah tu kt ur blog teros teringin..haiisshh susah gini byk nau teringin

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh cayalah eryn dah masuk bizz cc plk .. bagus ler korang support ...

ps : ayat aku pun sama cam syarul ...heh..he.. kalo aku pun aku test rasa rasmi duluuuuuuuuuuuuuuuu ;-)

Nana said...

aku kenal kawan ko tu heheh aik ni yg wat aku semangat nk blajo kek caawan ni

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

bestnya..

mesti sedap....
alahai....nak sikit....

hehehehe. salam ziarah
(ruhayu razali @siti ruhayu ab. rahman)

SyaNa said...

diana~ erryn baru belajar.so aku suh dia buat utk aku rasa :-)

nana~ ape lagi pegi cari kelas wey..

siti rahayu~ salam ziarah :)

mama_umar_maryam said...

kelas buat kek cwn nih blkg umah aku je nih..heheheh..kwn kite ni eryn bljr kt situlah..aku yg dekatt sgt ni pon xpg2 lagi..hihi

SyaNa said...

oo yg e-car tu kan
yg ko pegi bday party umah dia nek beskal ek..hahahaaa

ALoNa Cintamaniszlite said...

hehe..terer tul hang makan cup cake ye. Tu baby nak makan atau mama dia nak makan?? hehe..

Akak je yg taknah beli lagi kek cawan ni..ntah ler..lecey tul. Selalu aje tertinggal kat belakang..haha..

fabulous.farah said...

ni memang sah beli untuk diri sendiri ni=p

ElyaElmo said...

kak syana...makan cupcake ngn sudu ke? baru elya tau..selama ni elya koyak outer die tu..then makan ngappp mcm tu...hu3

SyaNa said...

hehehe akak tak reti kalo takde sudu :p
kang comot

mama tisya said...

lps raya tkde wt lg kek cawan...ada org nk order tp kemalasan melanda..hehehe

Nana said...

aku beria2 g blajo xbuat2 pon lagi hehehe

Nana said...

syana ingt lg time dapat kapkek ko buat time gath pcm kagum aku bila tau ko yg buat hehhe tp bila blaja xla susah mana pon kan kena kreatip je