IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 19, 2010

Sesi sopping kt Ampang Point

aku hepi!!!!
sbb aku da dpt green lite dr syarul utk start buat preparation baby
so harus la teros gedik nk soping kan

ni 1st time aku soping brg baby..tempat yg dituju ade lah kt ampang point
sbb kak phira btau ade sales MOM's Care..tapi bile pegi, tak byk brg yg aku nk cari

sbb starting ni aku just nk cr yg kecik2 jek, mcm brg2 bath time
tapi kt situ byk baju baby, toys, ngan yg besar2 tu (car seat sume)
so tak teruja sgt la aku nk beli..tp ade la jugak aku sambar sket2 yg ade dlm list

lepas tu gi usha Anakku..teros buat members card (RM10)
lepas ni bleh kumpul point kt situ :)
kt Anakku, ade la jugak aku rembat sket

pastu ingat nk teros balik, sekali ujan melebat plak..
teros kak phira belanja minum kopi :-) + kek


gedik oh minah ni..
rse nk sekeh je kan tgk dia senyum gitu :p
ape daya anak org..so tak bleh sekeh suke2 ati ye..hahahaa
pelok je boleh


ha nampak tak kek coklat tu..
ari tu kan aku craving kek, so mmg lepas la hajat aku
even aku nk kek bodoh jek ni kek bijak..
tapi ok la..coklat dia meleleh cair gitu
adoiii..mmg tak puas makan..
nak repeat balik la lalalalalalaa

(sori la kak..tak niat pn nk letak gambar ko tgk duduk dgn ayu tu..aku nk tunjuk kek tu je :p)

lepas da balik dr Ampang Point, aku paksa syarul bawak aku gi JJ Wangsa Maju plak
settlekan sket brg2 dlm list aku tu
*pstt nnt aku jaja ye brg yg aku beli tu plus baju yg aku kaut dr umah kak phira


14 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh mood sopping brg2 baby sudah mariiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

Nana said...

amboi kak phira siap duduk bersila mcm kat umah je ek hehehe
aku mmg suka je duduk mcm tu weh hahah mmg geng la ekekek

** atie + aisyah ** said...

cayalah.. dh start beli brg baby.. hehehehe

wow. kak phira duduk gaya cam pompuan melayu terkahir gitu...

SyaNa said...

diana~ mood da lama mariii.tapi br dpt green lite :)

nana~ dia tgh menahan senak perot..hahahaa

atie~ start sket2 baru nk tekan minyak ni :)
sopan kan kak phira tu..hahahaa

~ana~ said...

waa..dah dpt green lite..ok la tu...selamat bershopping..:)

kek coklat tu nmpak sedap...

Diarihatiku1976 said...

waa..dah dpt green lite..ok la tu...selamat bershopping..:)

dalila said...

kasilah n3 barang2 baby tu syana.

SyaNa said...

tggu aku snap brg baby nnt bleh buat n3 :)

CikPuanMiera said...

cepat cepat..
tayang brg bb :)

PHiRa said...

tu nasib baik dah naik dua2 kaki atas kerusi...kalau sebelah atas kerusi, sebelah lagi kat bwh confirm lagi macam perempuan melayu terakhir...hahhaahha

SyaNa said...

kak phira, ko mmg ayu dr dulu :p
tp tukang amik gambar pn tgh dok camtu gak
cuma takde bahan bukti jek
hahhaa

fabulous.farah said...

wuuu..kek tu menangis tgk..ei..preggy jgn minum kopi byk2

ALoNa Cintamaniszlite said...

Pengalaman akak..setiap kali nak dpt anak...mesti teruja nak beli barang. Wlupun anak ke 2 dan ketiga tak perlu beli katil baby, buaian tido dan sebagainya..tp tetap teruja nak beli brg2 keperluan baby yg perlu ditambah, hehe..

Inikan Syana yg dh lama menanti..semoga semuanya selamat..

ratu78 said...

leh digambarkan perasaan teruja bila shopping barang baby weh...selamat bershopping....! aku pun salah sorang member ANAKKU :)