IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 28, 2010

Jom raya!!

adoii 2 hari ni sgt mencabar perasaan..
ari tu tenet prob, ni printer plak prob. pastu technician tu guna PC aku nk setting bagai
tapi tak elok2 gak..huhu

ok ok jgn semak2 otak, moh kite RAYA!!!!!!!!!!!!
puasa pn ade 3hari tak ganti lg :p ade hati mau raya kan
hahahaaa

ari tu gi pasar tani kt umah ni ha, jumpa kedai jual lemang ketupat rendang
teros feel nk makan..pastu balik umah feel sambut raya
cit!

*aku ade 3 hari lg tak ganti ni..ari tu aku da ganti sehari time ari sabtu
aku la ni kalo nk pose pn kena ari cuti dok kt umah la
kalo kt opis ni tak larat aku rse
kejap2 kang nk minum kan..kt umah tak larat bleh tido :-)

-korang da ganti??

11 comments:

mama tisya said...

wah mood raya sudah..tiba2 aku lpr....sila2 ganti..nasibaik aku tkpyh ganti cz pose full

helena's said...

ape nih kakak..saya jadi teringin pulak nih..hish!hehe

SyaNa said...

erryn~ next year aku lg sengsara..sebulan tu nk kena ganti

cikhel~ hahaha ampon la.tak sengaja :p

Ami said...

haha geng ganti sebulan puasa nie,org raya sebulan,kite ganti pose sebulan dok?baik mkn awal2 yg lemak2 nie syana,raya nanti tgh pantang haipp,ke ko agak2 dah abih pantang mase raya nanti?

SyaNa said...

ami ikot pengiraan aku, time raya tu aku da merdeka!!
hahahaa kire aku abis ujung2 bln pose

ratu78 said...

aku lagi byk weh nak kena ganti ni...ni pun dok start ganti dah ni...harap2 berjaya biskan sebelum julai ni

ALoNa Cintamaniszlite said...

citer pasal raya...syok ler hang aidilfitri tahun ni. Ada baby, leh bayar zakat fitrah utk dia skali. Pulak tu..masa tu hang dh abes pantang..hoho..leh join jalan2 beraya..kutip RM raya babyyyy..

Psst; walaupun akak ni tak layan AF terbaru ni..tp bila tgk promo dorang..muka hang ni ada mcm peserta nama ADIRA tu ler..
hmm...

mama tisya said...

thn ni aku pose penuh lg..yahoooooooo

Nana said...

aku kan..kalau time ari2 biasa mak aku xpernah msk rendang

Nana said...

klw nak makan rendang kna tungu ari raya je hehe padhal xde la susuah pon wat rendang kan

Nana said...

caya tak kalaua ku ckp aku xsuka makan lemang? & mmg tiap kali raya lemang mmg xde kt umah aku sebab seme xsuka mkn