IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 17, 2010

Cerita Genting

the next day tu bangun siap2 nak bersuka ria kat atas
tapi aku & syarul tak dpt join EL & family sbb kitorg kena turun GOMBAK
ade bday party bonda aku :)
nasib la dekat kan..bleh la suka2 hati naik turun

ni gambar syarul amik sbb takot sesat tak jumpa paking
heheee
nama budak ni Khalif..sgt la petah..geram aku
feveret toys adelah Thomas

ni baby Alisya..senyap jek..mmg gud girl :-)

sempat lunch je ngan dorg kt Kenny Rogers
aku adelah diet sbb nak makan kt umah mama

teman dorg beli tiket pastu kami pn chow turun ke GOMBAK

*gambar bday party lupe mau snap..sbb gue capik sgt tak larat nk kuar camera.
padahal best gile kumpul sedara mara ramai2..rugi rugi :(

lepas maghrib aku & syarul naik balik ke Genting Kota Keriangan :-)
see muke kena riang

suke la tgk lampu meriah2 gini
rasa hati tu gembira jek

ok kite berehat sebentar ye..
lenguh kaki

nak main games tu sume mcm tak sesuai jek ngan aku ni..
so kite masuk Snowworld saje ye

yippieeee dapat tiket..nnt kt dalam tak bleh snap gambar
sbb ade photog dorg.kite bayar jek duit gambar tu nanti
sejuk tak hengat kt dalam nun..ketaq2 lutut aku
tapi best sbb bleh pelok2..hahhaaa







besar tak perot aku???



bleh gondola ni Out Of Service..baru berangan nk pusing2 dalam tu




da abis pusing, makan2 pastu teros balik bilik.
sgt letih hari tu..tapi hepi :-)
*wink*wink*

12 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

terselah cute preggy mommy nieh ;-)

SyaNa said...

diana, cute ke?? hahaa
selebet jek

** atie + aisyah ** said...

tersgt sgt sgt cute la ko...............

mama tisya said...

wei bole ke org pregnant msk dlm snowworld tu...aritu mamamanja nk msk tp tkbole cz org yg jg tu kata dlm tu licin...

ingtkn ko turun gombak trus blk..rupanye naik blk ke genting ye

SyaNa said...

atie~ ni yg aku segan ni..hahaaa

erryn~ mula tu aku tak pasan tau kt gambar tu org peknen tak bleh masuk.da beli tiket pastu aku nk pulang balik. sekali tu dia ckp bleh.cuma dia suh syarul pegang aku
cuak gak kan.sekali bile masuk tu takde ape la.elok je aku jalan dlm tu.cuma yg game slide tu aku tak bleh main la.aku just tgk pastu posing amik gambar

marinahunny said...

masa ni la nk jalan2 kan..nt ada baby bawak baby plak :-)

erienz said...

salam perkenalan...comel syana, terselah keayuan ibu mengandung

SyaNa said...

marina~ haah, nnt kena cuti berjalan b4 baby kuat sket

erin~ salam :-)
tq..malu aiii :p

Nana said...

wah sioknye g genting bagus eksesise heheh..comei perut kau geram aku tgk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah dah besar kan perut ko..bestnya aku tengok..ye lah aku nie pun xkan dah dekat 8bulan perut kecik gak kot..hahahahha

Nana said...

aku g genting xpenah la dpt nk msk umah salji tu
damia kecik lg xleh masuk

mama tisya said...

best dpt jln2