IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 25, 2010

Sampai termimpi2

woohooo..dapat jugak akhirnye :-)
ngidam kah aku?? hahhaa..padahal KFC je pun
sampai terbawak2 ke mimpi :p

ari Jumaat ari tu, dok sembang ngan adik opis aku ni (WAN)
dia cerita psl ayam KFC blackpepper baru tu
padahal time tu tak la teringin sgt.biasa2 jek aku rasa

tapi malam tu jugak aku mimpi makan ayam ni. dlm mimpi tu terasa la ranggupnye ayam ni
smp kan mama kejut aku bgn pn aku takmo sbb nk suap ayam dlm mulut dulu :p

tp tak la aku kabo kt syarul nk mkn KFC. sbb aku rasa mcm bleh control lg
tapi smlm lepas gi bank amik gaji, driver dgn baik hati tny mak yong nk mkn ape :p

laju aku ckp KFC!!!

dapat jugak aku mkn..hahahaa
padahal bleh je pegi & beli sdiri
tapi nikmat makan org belanja ni lain sket..sedap dia tu len macam la :p

*korg terliur ke??? lunch nnt cr KFC ye



belah kiri tu la driver 2nd bos aku. opis ni ade 3 driver.
dorg ni kkdg murah hati belanja aku & kim kalo time gaji or OT
belah kanan tu WAN.dia la pny pasal smp aku mimpi KFC.cissss


*rezeki jgn ditolak.musuh jgn dicari :-)

14 comments:

Afne said...

aku benciiiiiiiiiiiiii syana

dalila said...

ngidam gak ni..tapi tk lepas2..

mama tisya said...

aku tk try lg yg br ni..tp rmi yg ckp tk brp best tp tu la mcm ko ckp kalo org blanje nikmat die lain..tk sedap pn bole jd sedap..:-p

aku dk tgu yg kfc chicken chop tu...aku suka yg tu

mama_umar_maryam said...

kfc sentiase old time feveret kan ;)

ppb_ppkp said...

syana..dulu......aku memang fanatik dgn KEPSI ni...sekarang???
hrmm..aku pon xtaw..kenapa...aku xsukerrrr......

SyaNa said...

afne~ muhahahhaaa *gelak jahat*

dalila~ nom nom nom

erryn~ sedap gak aku rasa.tp aku suke original lg

zeti~ haah.ayam goreng terbaik.tapi skrg ayam da kecut la :(

imah~ hehehe welkem to d club.mmg ko akan tak suke ape yg ko suke dulu.tp utk bulan2 terawal jek la kot *mcm aku* nnt lama2 sume ko teringin.hahaaa

gee ryder said...

pelik2 la may buyung sorang ni, kfc pun bole termimpi2 hehe..

aku pregnant ni lum mkn kfc lg rsanye sbb aku jd xbrape suka mkn ayam..skg je dh ok sket..masa aqeel dlu pun gitu gak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhh nasib baik hari tue dah makan dah kfc blackpepper nie..huhuhu kot x..harus kang kena cari jugak.. :P

SyaNa said...

gee~ kan.KFC pn nak mimpi2 bagai
hahhaa

purple~ ni aku teringin A & W plak

fabulous.farah said...

huhuhu..best kan kfc ni..rasa mcm tak pus sekali makn

helena's said...

kem salam lah kat wan.kakaaksa

mama tisya said...

ko kalo psl makanan smp termimpi2 ek

Nana said...

aku ada voucher kfc 10 hengget ingt nk wat GA juga hehehehe

mama tisya said...

best