IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 20, 2010

Jcard Day

kalau anda gembira tepuk dahi *adoii* hahahaa
aku gumbira!!!!!

kelmarin erryn ade canang kt FB yg Jcard Day OU akan start 19-20 May
tapi aku bajet mmg kalo usul kt syarul kena reject la kan
tapi nekad jugak nk btau..

sekali tu mmg dia bg green lite ko...
sekali jek aku cakap, tak yah pujuk2 da..
teros setuju jek
heheehee tq bapak (Baby dlm perot berkata) hahhaaha

misi ade lah mencari baby cot & car seat..stroller plan nye lepas dia kuar la kan
sbb nak test nnt sekali time baby da ade

tapiiii, syarul ade lah teruja bile melihat stroller ini
tak nyempat2 tgk benda len, teros angkut stroller dulu
dia pilih design, aku pilih kaler
so fair la kan


aku takmo la amik kaler blue kan
sbb mcm tipikal sgt, bile boy jek kena biru
so aku amik kaler oren
ok pe oren :-)

kusyuk bapak tgk org tu godek2
aku pn suke jugak :-)

lepas tu teros mencari baby cot. mula tu plan nk amik play pen, tapi sedar diri, bilik tu kecik bile di ukur mmg tak muat
so redha amik cot jek
amik sekali ngan tilam, da katanye ade sales jugak kan
malas mau pening2 nk survey tilam len plak

pastu misi mencari car seat menggagal. design da ok, sekali kaler plak fail
yg ade kaler ijau & cekelat.takmo la kan
kalo bleh nk kaler oren jugak,tak pun merah ke itam ke
tapi takpe, yg tu kite hold dulu. dr beli tak puas ati baik tggu la kan

so ini la brg yg di rembat
smp ke pagi ni mmg kt situ la brg nye
malas mau alih
tggu la rajin sket br bukak2 kemas


paling syok dapat voucher..
yippieeeeee bleh soping lagi
yg ini utk emaknye ye..nak beli hbag kot :-)
lama jek rasa takde hbag baru


so sape2 yg pegi bersoping tu, moh le ke OU
Jcard last ari ni ye..aku tgk hbag banyak gile
murah2 plak tu
pegi jangan tak pegi ye :-)

20 comments:

mama_umar_maryam said...

sonoknye..sonoknye...=D..smart weh kaler oren stroller tu

Afne said...

mintak voucher hehe..

aku lak senonot tgk brg baby hahaha

SyaNa said...

zeti~ aku suke oren itam..nmpk garang sket..hahhaaa

afne~ voucher tu hadiah utk emaknye..hahaa

helena's said...

kat putarajaya takde jj,so takpenah rasa.haha

Diarihatiku1976 said...

fuhh.. samalah kita.. akak pun suka oren gak... almak jeles plak tgk hang dah membeli barang baby.. adohaiii...

SyaNa said...

cik hel~ ye la, pjaya tu jauhhhh gile kan *sekeh kang*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best tue beb..aku pun nak tunggu jcard sales cam nie la baru nak rembat stroller nan car seat semua tue..huhuhu hari tue dah sebey2...berkenan kaler merah itam..pehhhhhhh menarik sangat...brapa beb ko beli strolley tue??? kat jj banyak brand sweet cherry tue kan..cantik stroller tue..

fabulous.farah said...

hehe..oren memang comei..sesuai laki ke pompuan. nanti kalo anak lain dapat pompuan boleh guna jugak

nzh1979 said...

yanggg..ko beli stroller tu bukan leh masuk skali ngan car seat baby ke erk? tu SC yg paten nye cam quinny tu kan?? sbbnye car seat arissa mmg leh boh kat stroller quinny tu..
kalo silap mahap erk..ehehe..
beli jgn tak beli! :D

SyaNa said...

kan farah..kire unisex kaler la..hahaa

Ami said...

yeay nanti dah pasang baby cot letak gambo :) orange cantek!aku kebanyakan barang pon beli biru nih,stroller jer merah.

rasp said...

slow & steady cari car seat tu sis...nak guna lama...
i mmg suka kalo dpt voucher nie...

SyaNa said...

purple~ aku beli ni murahan jek wey. baik ko beli time Jcard.atleast kalo mahal pn bleh dpt voucher..hahahaa part tu paling best

SyaNa said...

kak zam~ tu la kak..aku cr gak yg bleh msk sekali ngan baby car seat tu.tp takde pn..ntah kak sama ke tak mcm quinny tu. tp mcm hok dlm gambar kt kotak tu la

SyaNa said...

aku rasa komen blog ni ade prob la..beterabur jek aku reply..huhu

Iela Fazielah said...

WAH BEST NYER.... soping sakan na.... tp ila smpai skrg xpaham... camne nak dpt voucher byk2 tu ye?? cite skit puan syana

Nana said...

wah banyak gile ko abes ni sampai dapat voucher 70 hengget hehehe aku kan paling banyak penah dpat voucher 20 hengegt jek kekek mmg aku jarang membelanja besar kt jj

syana said...

voucher time Jcard ni iela, kalo spent RM100 dpt voucher RM10
mmg nmpk cam byk kena spend br dpt RM10. tapi still berbaloi

nana, ni 1st time dpt byk gini.sbb beli brg2 3 ketol ni :-)

mama tisya said...

tahniah cz soping time jcard ..berbaloi2 cz dpt voucher..ehhehe..aku dlu pn bli stroller & playpen time jcard...okla tu color oren...kalo gegurl pn bole pki...aku 2hr p jj ou tp tkde la bli byk cz dh p jcard time midvaley..saje survey brg2 party tisya tp sempt gk la rembat kasut crocodile..ehehheeh

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????