IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 10, 2010

Surat Untuk Suami

hari ni (10/5)anniversary aku & syarul yg ke5
malam tadi takde celebrate ape2 pn..
malam ni pn rasanye takde kot :(
tggu la weken ni maybe ade something special :)


kehadapan syarulazmi,
tq sbb jaga syg selama 5tahun ni. tq sbb berhempas pulas upgrade life kite.
syg mintak maaf kalo selama ni tak menjadi isteri yg terbaik. da try tapi kkdg tak bleh pi da
kejap je kan 5tahun..
rupenye tahun ke5 baru kite dikurniakan anak kan abg..lucky no 5 :-)
love u 4ever.

12 comments:

mama_umar_maryam said...

pendek je surat ni ha..ke nota?hahaha,apepon heppy 5th wed ann. kt korg..semoga trus dilimphkan rezeki dan bahgie ke akhr hayatt..pssstt,xtepek gambo ice cream??

mama tisya said...

happy 5th anniversary..apa yg something ujung minggu ni...wei dh p mkn2 ice room ke?

SyaNa said...

zeti~ nak tulis pjg2 sekali tu bz plak..hahhaa terjadi nota plak ek
sat lg aku upload gambar
tq :-)

erryn~ tak konfem lagi..da ok sume aku canang..hehee

Ayu Jaffar said...

syana, happy 5th anniversary :p

~ana~ said...

happy 5th anni. syana...moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

Asma said...

hepi 5th anni..5 tahun da..moga kekal bahagia hingga ke syurga..:)

Asma said...

hepi 5th anni..5 tahun da..moga kekal bahagia hingga ke syurga..:)

~Eila @ Along~ said...

hepi anniversary syana...
dah 5 thn ekk..
rase kejap je kan...
moga2 pasni dah ber3...
bertambah kasih syg dan hubungan makin bahagia....

IEMA said...

hepi 5th syana..jap je dh 5 tahun da..moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat k..

Nana said...

hehe ye la pendek je isi suratnye
so sweet jek hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-5...semoga kebahagian menjadi milik korang buat selamanya....
anyway maybe tahun ke-5 nie akan lebih membahagia kan korang dengan kehadiran si comel nanti..amin...

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????