IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 19, 2010

Kami & Salji

huhu tak dpt main salji btol, main salji tipu2 pn boleh la
tapi siyes sejuk gile dlm SNOW WORLD ni
smp ketar2 lutut aku..bile aku tak larat jalan jek syarul suh aku gerak2 kan badan
sbb bile kite stop tak buat ape, lagi sejuk

masuk dlm ni pn semata2 nk merasa plus nak posing dlm tu
b4 ni kalo pegi Genting tak penah pn teringin msk dlm tu

dlm ni tak bleh bwk camera jadinye, kena la bayar duit gambar ni


aku rasa mata aku sume da bengkak2 sbb sejuk sgt
tapi elok lepas org ni snap gambar kitorg, teros aku ajak syarul kuar
tak tahan beb!!



ekceli mmg pregnant lady tak bleh msk. ntah camne aku tak pasan.budak kaunter pn tak pasan aku peknen.tapi time ni beratur tu br aku sedar
teros aku suh syarul tny kot tak bleh aku nk la refund balik kan

sekali budak tu kabo takpe, cuma suami kena pegang la takot licin..
ok la dlm tu. syok pelok2.hahaha sbb sejuk kan
tapi jaket, glove boot dorg sume tu busuk gile.
mmg kena kental la hidung tu.

*teringin nak holiday main salji betol2*

12 comments:

rasp said...

pandai dorang nak buat duit kan..
dah le nak masuk kuar duit...
nak bergambar pun kena kuar duit gak...

Diarihatiku1976 said...

ooo mujur dapat masuk walaupun pregnant... yg betulnya dia malas nak pulangkan duit kot ekkk...

SyaNa said...

rasp~ btol sis..tgk kualiti gambar depa print pn bkn elok pn :-(

kak ina~ hehee ye kot kak.1 keje nk refund2 bagai kan

sararisa said...

boot busuk?? huhuhu tak sanggup la plak... br nk ajak mr.hubby...hhihi

Mamamanja said...

merasa gak ko masuk erk? aku dulu beria2 nunggu kaunter bukak tuk beli tiket. x baca pulak signboardnya. sekali bila nak beli udah org peknen xleh masuk. poyo je nunggu sampai sejam huhuhu

SyaNa said...

sara~ bau kaki gile2 pny..hahaaa

mamamanja~ hehee kire rezeki aku la tu dia tak pasan aku boyot

fabulous.farah said...

genting!

g genting tak pernah masuk indoor. isk

SyaNa said...

farah~ indoor ni boring sket. tak happening mcm outdoor.
yg best2 pn sume kena byr asing

Nana said...

aku g genting tahun lepas tingin nk masuk tp damia kecik lg time tu xleh masuk juga...
sama la wei tingin nk main salji original uhuhu

mama tisya said...

best kalo dpt main salji btol2

mama tisya said...

tp tktau bila kn

mama tisya said...

dpt p snowworld pn dh ok