IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 18, 2010

TGI Fridays

adoiii...senak perot aku lunch tadi
gile kenyang wey..alhamdulillah

tadi lunch ngan kim kt TGIF
amik set yang RM29.90 tu

aku amik Mac & Cheese

Pastu main course burger
bapak besar potion..ni kalo share ber2 pn mmg ok

kim amik sup ni

dgn ayam. aku lupe nama dia
sape2 yg nk pegi makan sini, kalo amik set ni share pn bleh. mmg tak larat wey nk abis kan
ni kalo ade bantal mmg teros lelap aku

18 comments:

Afne said...

aku benciiiiiiiiiiiii syana hahahha

abg, cpt blk kl blanje ayg mkn tgif huhu

SyaNa said...

hahaha..e'mmmm soriiiiiiii

Ami said...

Mac&cheese die mmg marvelous kan huhhu.tgk burger tue tingat aku burger ramlyy,nak!

SyaNa said...

ami aku rasa burger ramly or burger2 tepi jalan lg sedap kot..ngan mayo yg jejeh2 melempah2..hahhaa
abis la makyong ngidam

nzh1979 said...

aku pon benciiiiiii..
baru cakap ngan laki sabtu lepas tgk iklan kat board tepi jln..haihh..tup tup ada org dah merasa duluuu..uwaaaaaaaa

iswatie "colours of life" said...

syana..kitaorg mmg suka mkn kat tgif n chilis..but kat tgif nih mmg kitaorg beli share jer 4 beranak...kids suka mac & cheese tuh n kitaorg selalu ambik ayam tuh..ayam tuh rasa ala2 tandoori ka.....plus kalu ambik set nih kitaorg leh order kids meal for free..

mmm...slmt mak yong sorang nih x heran coz time alah teruk asyik mkn chilis n tgif....nih dok akal panjang pk nak demand mkn apa lagik.....

SyaNa said...

hahaha kak zam..kak, aku ni kalo terasa nk mkn, teros terjah kak.nk tggu laki bwk kkdg berkurun gak nunggu
hehheee

SyaNa said...

wati, mmg kalo nyesal tadi tak share.tp kalo gi ngan suami harus share.kunun romantik la kan.padahal save bajet..hahahaa
best budak bleh mkn free kan sini.untung ade anak :-)

pk cepat nk mkn ape.ni je pn time nk panjang akal

mama_umar_maryam said...

syana - kitorg pon klu g tgif ni share aje,tp mac n cheese berebut2lah,hahaha

Nana said...

sama je mcm set aku makan ritu mac & cheese gile muak kan
ayam tu beso gile xabes aku pon lupe dah apa nama dia

SyaNa said...

zeti~ td aku mkn mac & cheese pn tingat kt ko..

nana~ aku takat makan 2 ketol ok lagi.tu aku tapau nk sambung mkn.kena letak sos byk2 kasi pedas

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh tengok ayam tue...merembes taw...

myaishahhafiz said...

bestnyer kat KL mcm2 ader.
kat alor staq nie tak merasa semua tu...

mama tisya said...

tensi aku nk komen cz gmbr tkleh view..blog tgh ada problem kot..tkpe aku nk komen gk..lama tk mkn tgif...rindu part dessert yg slalu kita mkn bersama..slalu ke..ehehhee

SyaNa said...

erryn~ smlm aku tny ko bile nk dtg sini tu ade makna la tu..aku tingin TGIF ni..hehee
nasib kim nak teman

mama tisya said...

fried mac & cheese...fav starter ku

Nana said...

muak gile makan fried mac & cheese tu kan kena share 2 orang br abes ehhe

mama tisya said...

best