IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 27, 2010

Apa susah sekarang??

mmg mood malas masak makin menjadi2 ni
mau takmo mmg kena mkn luar la kan..
tapi smlm balik keje syarul malas nk kuar, aku pn malas
tapi perot lapar :(

ttibe syarul usulkan suh call delivery
bukan pizza, bukan McD ye
tapi...Kedai Padi Damai

tgk menu dia ni..ari tu la dia letak kt bawah pintu umah aku
bagus gak ade benda ni
just call jek


harga dia sama jek mcm mkn kt luar nun. jimat sket sbb bleh masak nasi kt umah
kite just beli lauk la kan. pastu kalo gedik, tambah la air :-)
tp bleh jimat minum air kt umah jek



tapi aku gedik smlm sbb order mango ice blended..saje mau try
sedap oh. rasa mangga nye asli sgt..nom nom nom

org tu kabo 20 minit smp.tapi tak smp 20minit da terpacak kt pintu umah
gile cepat..bagussss


ni la hidangan mlm tadi..

mmg senang btol hidup skrg ni
malas masak makan luar, malas keluar order jek :-)

13 comments:

mama tisya said...

tkyh pk nk parking ke kn..save minyak..tkyh nk bersiap bagai..order je..cuma skarng kena siapkn $$$$$$$$$$$$ je la kn...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dasat2 kedai mkn cam gini dah buat servis onlineeeeeee ..kagummm ;-)

Jiejah @ Iza said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya ,kalau ada kat rumah aku sure aku laju-laju order ekekekke

SyaNa said...

erryn~ tu la.sedia $$$ jek ade la food dpn mata..haha

diana~ skrg sume da makin mudah.dunia sudah maju :-)

jiejah~ aku ni da tau ade benda ni, makin malas la..hahaa bahaya gak tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang nikmat hidup..hehehhe..aku lagi parah beb..kadang2 makan pun malas..tapi kena pastikan siang aku melantak la..hehehe..malam klu nak bermalas2an pun xpa sangat.. heheheheh

Diarihatiku1976 said...

fuhhh. alangkah seronoknya kalo kajang dah ada servis camni... bahagia aku..

SyaNa said...

purple~ aku ni b4 tido la ni mmg kena mkn.kalo tak kang bgn pagi muntah.namooo

kak ina~ hahaa mmg bahagia kak :-)

Nana said...

wah senang ek..ada delivery mcm gini
aku kan mmg xmasak ehheehe..amrul ckp takat ber2 je bli jek xyah masak2 hehe senang idop aku

SyaNa said...

nana~ aku ni ber2 gak.tapi kena masak..sbb laki aku suke kuar ayat gini "kalo nak makan mamak jek baik abg kawen ngan mamak tu.."

mama_umar_maryam said...

telo bungkus tu sgt lazzattt

marinahunny said...

waahh senang nye...

mama tisya said...

smua dh canggig skarang ni

mama tisya said...

best