IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 17, 2010

Jom pi Genting :-)

syukur alhamdulillah..holiday kali ni aku sehat sejahtera
hehehee..takat sakit kaki + pinggang tu biasa la ye tak
last time pegi genting sgt tak enjoy
so aku mintak syarul repeat balik sempena anibesari kitorg

tapi bukan pegi berdua..syarul ajak partnet dia folow sekali sbb amik apartment BNM yg ade 2 bilik kat AWANA GENTING

kitorg gerak lepas maghrib Jumaat lepas..
dekat je pun genting kan. tak smp sejam la ke Awana tu

masuk2 apartment tu terkejut sbb besaq gile
nasib ajak EL & family
kalo tak seram je kan besar2 dok berdua


ni master bedroom


ni 2nd bedroom


ni hall & kitchen





lepas wash up, dlm kul 10 gitu teros kuar cari makan
aku da riso ye la dorg ade baby kecik kan..takpe ke kuar malam
sekali depa ok jek :-)

*baju aku tu mcm nk pecah da ha..heheee ketat gile

Yatt & baby alisya


sebelum masuk restoren nk dinner, kami dok gosip sat kt kedai desert
sbb tggu encik2 suami park kete


sume kelaparan aku rasa..


aku dr lapar teros jd kenyang..sbb ngantok sgt.time ni da pkul 11 lebih kot
aku da tido patut nye time ni..hahaaa


penuh meja dgn makanan sehat :p









lepas makan masing2 da ngantok, nasib la anak dorg ok tak meragam..sian gak kan lewat2 gitu
balik tu frust sbb tak dpt tgk ulangan Desperate Housewife
huhu miss minggu lepas pny siri :(

12 comments:

mama_umar_maryam said...

sonok benor ko ye g genting,malam2,sejuk2 ,hehehe,ni nnt anak ko sure suke genting gak ;)

SyaNa said...

zeti~ hehee sonok..part sejuk malam2 tu mmg aku suke *wink*wink*
hahaaa
mmg aku nk heret dia panjat genting ni.sbb ari tu aku geget jari tgk org main game tu sume

mama tisya said...

apartment die mmg beso...yg best leh masak2...aku dlu pernh stay gk apartment awan tp kitchen die tkla secantik mcm ko ni...tp mmg luas la..bole muat lebih dr 2family..hehehe

SyaNa said...

ala erryn, bukan bleh msk ape pn.takat mircowave je yg ade..

rasp said...

wah...apartment sungguh besar...
kalo ramai lagi meriah kan sis...

SyaNa said...

haah sis, tapi takot tak selesa la kot tido sepah2
ni ade 2bilik je..

Nana said...

aku suka g genting xkira la dah brapa kali pegi pon hehe
awana xpenah duduk lagi
sdap nye tgk makanan tu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana aku hajat hati nak gi cuti2 cam ko tp tau ler harga hotel semua kedebom ..huk..huk..best ler org2 BNM dpt hotel diskaun2... lain kali nak gi cuti2 aku nak tumpang ikut (tak maluuuu nieh )

SyaNa said...

nana~ aku lately ni la pun suke.dulu rse mcm pening je nk naik atas tu.tp da pegi byk kali ni rse ok je

diana~ jom jom..hehee bleh korg jd photoq kami..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya holiday kat genting..dah lama rasanya xholiday kat genting...selalu naik turun on same day jerk..huhuhuhu makanan tue memang sangat menarik..buah2an tue pun nampak selero jerk...

fabulous.farah said...

kire babymoon ke ni?best!

mama tisya said...

best dpt jln2