IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 19, 2010

Kasut comel

comel ke??? hehee
lepas entry TAG: KASUT ANDA tu, ttibe aku rasa kesian kt diri sdiri sbb hanya ade seliper seret jek :(

makanye, time nk turun gi bday party mama dr genting sabtu lepas sempat aku singgah ke Jusco Wangsa Maju. saje nk hadiahkan diri sdiri kasut *yiippieeeee*

jalan punye jalan, tersuke kasot ni.
kaler dia ala2 buruk sket.tapi sebenarnye cantek :p


ye ye, da ade kasot :p
skrg ni aku pegi keje tidak lagi berseliper seret ye
aku da pakai kasot

walaupun kaki aku mcm bulat pakai kasot ni, tp aku rasa comel jek..

14 comments:

Jiejah @ Iza said...

comey comey comey hehehehehe

SyaNa said...

jiejah~ sah la comey ek..hehee

Diarihatiku1976 said...

weh.. lawo kasut tu... kenan le plak

rasp said...

i loike...pepel karer kan...
i loikkkkeee!!

ppb_ppkp said...

wahhh...chumelllnya syana.. I lioke...

re:syana...aku rasa dah xtaw nak susun barang2..dah la baru pindah..dlm kotak byk xsusun lagi..susah btoi la syana....

SyaNa said...

kak ina~ gi cari kt Jusco :-)

rasp~ sis tu brown kaler.dlm gambar nmpk pepel ek

imah~ ko pn nnt pakai kasot gini.selesa & kemas :-)
* ko jgn nk angkat benda berat2 imah

Nana said...

nampak selesa je kasut tu mmg comei

mAr@ZiEy said...

Syana..kasut kter sepesen..tp aku yer warna itam..heheheh..skg tak pkai da kasut tu..bg kat adik aku..hehehe..

SyaNa said...

nana~ mmg selesa.tapi aku rimas kasot tutup2 ni

marziey~ sama ek.aku nk amik kaler itam tp takde size

Iela Fazielah said...

cantik weh kasut tu... tp kejap ke pakai tu.. nnt kaki dah kembang ketat le tu...hehehe

fabulous.farah said...

memang comel~
hjehe

SyaNa said...

iela~ kaki mmg jenis kembang, ni mmg akan mengembang lg la ni
hahhaa

farah~ tq tq hehehee *kaki ke kasut yg comel*
hahaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku suka syana...sebab kaler dia purple..nak g cari jugak la...walaupun kan..hehehehhehe..xpa la..sama..kita bukan satu opis pun kan..hahahahaha...tapi since preggy nie kasut hawkeye nie adalah sangat comfort ok..aku dah ada sepasang.itam la tapinya..

::@.L.I.N:: said...

shana...sangat canti ini kasut..aku pun suker....comelllll jerk....