IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 18, 2010

Genting Kota Keriangan

kalo aku cakap tak puas lepak genting boleh?
tak puas ronda kt atas tu. tp wat to do takkan la tak pegi bday mama sdiri kan

aku pn silap, masa buat reservation tu tak pasan date 15/5 tu :-(

ok takpe, nnt kite repeat bile baby da kuar ek..hahaaa
tahun bile tu??

ok ni da check out siap2 nak balik


budak ni da ngantok. so da makin slow..hehee


baru aku pasan, gambar syarul langsung takde pun :(
ok la snap la 1
tq kanda :-)


da siap2 letak brg dlm kete, kami pegi lepak sat kt cafe sebelah pool
konon nk mkn eskem, sekali out of stock plak
cessss


kemudian, suami2 kata nk pegi jadi Robin Hood
maka tinggal la kami isteri2 kt cafe tu

sakan korg ek.


abg, tarik nafas....cover perot..hahahaaa ampun :p





panas gile kt cafe tu. takde kipas langsung
genting kalo kt puncak tu sejuk la, tapi kalo kt bawah ni mmg panas jek
pastu dlm bilik takde econ plak tu
tak syiok langsung
EL & family


hehehe syarul kena paksa pakai pink :p


ok da abis cerita genting..
penat tapi seronok, tapi tak puas. so nak kena pegi lagi
lepas turun tu teros pegi kenduri kt Gombak.terkejar2 tu yg tak sempat nk pusing lagi tu
kalo tak, bleh jek jalan2 atas nun dulu

9 comments:

Jantan Keparat said...

besh2!
tp x pnah pg lagieyh...
sedeyh!

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. seronok lepas stress ... enjoy sebelum bersalin ekk...

SyaNa said...

mmg sedey jantan keparat *awat nama gitu*

kak ina, ni mcm nk gi cameron plak la.nk pekena teh tarik..hehee

ppb_ppkp said...

syana...beshnyaa...
aku xleh gimana2 lagi..huwaaaaa
wei..aku kenan seluar hang tu...

Nana said...

aku suka gambar last tunjuk perut tu kekekek

Mamamanja said...

tgk gambo makyong p genting tingat plak masa aku p genting hari tu. ngan perut boyot sakan jenjalan kat atas main2 kat themepark huhuh

SyaNa said...

imah, suar putih tu ke?? tu beli kt Jusco maternity dept

nana~ bukan nk tunjuk sgt benor nye, sbb nak ampu perot..rasa nk jatuh je perot aku..hahaa

mamamanja~ aku takat jalan je wey, nk main tak sempat da :-(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dapat gak aku tengok gambar mak yong nie secara penuh gitu..heheh sweet beb..pinky lagi..

mama tisya said...

best dpt jln2