IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 10, 2010

Ice Room Nilai

akhir nye dapat gak aku mkn eskem kt ICE ROOM Nilai
sanggop oooo :-)


ari jumaat tu kul 6lebih kami gerak dr umah. jem jangan cerita la
org br balik keje kan
tapi gigih ni..

aku cuti jumaat tu sbb ade check up.



sampai ngam2 maghrib cari masjid lepas tu teros mulakan misi :)
~suke~



tak sabar nk mkn eskem


tuu diaaaaaaaaaa
aku amik tropical mix fruit
share 2 org.sbb sedar diri konfem tak abis



sabar bang..sabar..jgn terkam..hahhaaa
*mesti dia bengang aku letak gambar ni..nasib la..lalalalalaa*



aku amik set Assam Fish with rice
siap buluh ko


dlm buluh dia letak Assam Pedas.
sedap gak rasa nye.tak la fail



syarul amik nasi goreng kampung
yg ni biasa2 jek


pastu up dessert Pancake Durian
yg ni sedap.siyes tak tipu


sbbkan ari ni anniversary aku, so aku nk tempek gambar kekasih hati banyak-banyak :-)


marah ke?


bosan isteri dok snap


kan elok senyum gitu..tak fotogenik btol la :p



ok la, nk bg fair aku letak gambar aku tgk buruk lantak ye
takpe..tak kesah pn tempek gambar buruk ni
hehehe


aku tau ade branch kt Lot 10 & cheras
tapi bile aku tny syarul, dia prefer dtg Nilai ni
sbb bkn jauh sgt pun
dia lg rela layan drive jauh2 dr layan jem kt KL nun

tapi mmg best la eskem dia..
nak try flavor len, tapi syarul ckp lg setahun br bleh dtg balik
huuuwaaaaaa lama nye :(

19 comments:

MRS. K said...

den yang dok nilai ni pon tak sampai lagi ke ice room ni..tengok tepi jalan je la..muhahahaa

Puteri Satu said...

bestkan syana.. eiskrim tersedap yang pernah akak rasa kat iceroom ni la... rugila orang Nilai tak rasa eskrim nih...hahahhaa...

mama tisya said...

tercapai gk impian ko nk mkn eskrem kt cni...nanti nk try gk la kalo ada kesempatan pegi nilai tkpn aku try kt lot 10 itupn kalo hubbyku nk jejak kaki kesana..hehehe

Diarihatiku1976 said...

hihihi akak pernah lalu situ.. tapi lum terbuka hati nak pegi.. tgklah.. kot-kot special day ke teringin gak nak gi.. ahhakss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah ur anniversary ke beb...anyway hapie anniversary k....
wah dah sampai dah ko kat iceroom tue kan..xpa nanti aku try ajak laki aku plak..heheheehehhehe

rasp said...

hepi anniversary ya sis...
terkecur i tgk tu semua...
nak nak itu pancake durian...
yummylicious...

SyaNa said...

mrs K~ kalo aku dok sana, every gaji aku pegi..hahaa

puteri 1~ sedap kan kak.mmg rugi la dok dekat tak pegi

erryn~ laki aku tak suke msk bkt bintang tu.sesak nau.sedap wey harus ko try

SyaNa said...

kak ina~ sedap kak. sekali cuba pasti mau lagi :)

purple~ ari ni anibesari aku.tq :)
pegi tau.ko kabo baby nk mkn..hehee

rasp~ mmg sedap sis pancake tu.rasa durian asli :)
tq sis

mama_umar_maryam said...

tu diaaaa..seb baek xde rombongan dr bangi dtg teman korg dating,klu x..eskrem2 tu sumer abislaaa..bagus2,amik hidangan yg sedap2 aje,eskrem die sumer sedap,cume mknn die hanya yg ko amik tu je yg sedap..kt tekak akula..

Nana said...

heheh tercapai juga hasrat ko nk mkn kt sini tp kan ke ada kt bukit bintang tu dekat skit ari2 pegi pon xpe heheh xyah tunggu stahun skali kekek

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppi aniv syana ... dpt gak lepas ngidam ko nieh .. aku lak terliur camner tu????

rohana said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sedapnyeeeeee.. ya allah kecor ayo lior, iskhh ~bulan~

mama tisya said...

kt wangsawalk dh ada tp tksempt try lg

mama tisya said...

aku pn dh smp

mama tisya said...

best eskrem die

mama tisya said...

tk mudah cair

mama tisya said...

eskrem dikisar

mama tisya said...

yum2

mama tisya said...

best