IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 6, 2010

Kesah Sambal Udang Petai & Putrajaya

fuh!!! tgk udang tu menarik tak??
berenang2 bersama petai..hahaa

smlm aura rajin dtg meresap kt jiwa aku ;p
makanye jadi la sambal udang petai ni
padahal mata sgt la ngantok..kalo letak bantal kt kepala tu mmg teros zzzzz
tapi sbbkan semangat tu lebih, berjaya jugak :)
yippeee :))

tapi takde nye hidang2 smlm, kite makan buffet
cedok dr kuali jek ye


petai ni mmg busuk, tapi sedap..
time makan mmg sedap la, pastu jenuh nk bg hilang bau kt mulut
*syarul lg pelik, dulu mmg tak pernah mkn petai..siap kalo aku makan buat muke tak suke la sbb bau busuk..tapi sejak aku ngandung ni kejap2 kang bg idea suh buat sambal letak petai..
ngidam ke bang???? hahhaa


lepas da kenyang tergolek mcm ular, syarul ajak kuar ronda
helllooooo aku ngantok tau. punye la aku tahan mata ni dr kt opis
pastu siap masak sume, bleh plak diajak aku berjalan
iskhh iskhhh

tapi sbb nak jd isteri prihatin :p
aku turut kan jugak walau mata mcm ade gam

dia drive menuju ke putrajaya sbb nk tgk lampu

sian gak aku tgk, serabut semacam jek
biasa la exam mode
ni tgh renung masa depan bleh ke score lagi sem ni


cantek sgt bridge ni


aku rse mata aku time ni da mcm garfield
berat gile nk bukak

sbb tak tahan aku ajak balik
konon nk pekena teh tarik, tapi elok masuk hway aku teros dengkur
konon mintak permision tido 5minit ;p
tau2 da smp umah
hehehee
smp umah kul 12 tepat..wash up teros zzzzzz

9 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedap2..sambal udang tue..tapi aku xmakan petai...hehehe..ish2 ko pegi putrajaya ke..awat xrojer..kot x..leh 2 mak buyong bertemu..hehehehehhe

Diarihatiku1976 said...

akak tak makan petai... tapi tgk sampal petang hang.. terbaekkkk loorr..

Nana said...

wlpun aku elegik ngan udang tp aku ttp suke makan nak2 sambal udang petai maveless

mama_umar_maryam said...

sedap woo..tambah2 lagi bau pas mkn,bau kt toilet lagi,hahahah

fabulous.farah said...

orang laki pon ade gak kes ngidam kan.haha

best nampak petai berenang2

rasp said...

paberet tul sambal tu....
ada hati lagi tu mau pekena teh tarik...teh tarik dlm mimpi je lah hehehehe

mama tisya said...

tk suka sambal kalo ada petai

Nana said...

hehe eryn xsuka petai ke kita suka tp takut nk makan nanti busuk toilet opis kekekekek

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????