IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 13, 2010

Tag: Kasut Anda

uhuk uhuk...
mula ingat malas nk buat tag ni lagi..
tapi bile da 2 org tag aku (Diana & Jiejah)
teros rasa semangat..hahhaaa

Tajuk Tag: Kasut yang anda gemar (lebih kurang la)

ok meh aku tunjuk kasot yg aku gemor skrg ni :)
taraaaaaaa
seliper seret :p

Brand: Nose
RM: belas2 jek


ni la yg aku pakai gi opis, gi jalan2 gi pasar malam


1st sbb selesa, pastu aku ttibe rse mcm malas nk cari kasot len



biar la pakai yg ni smp aku deliver. sampai lunyai :-)
mmg selebet gile aku skrg. pakai asal boleh jek. takde makna nk melaram ke kan
tapi aku pegang 1 jek..org comel pakai ape pn tetap comel
hahahhaaaaa (ape salahnye puji diri sdiri :p)

12 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la ngan aku beb...since mengandong nie selebet jerk..asal boleh jerk sarung apa yang sempat..ahahahahahha gila keji kan...apakah tanda anak dalam kandungan aku nie..boy ke gurl hehehehe...

Afne said...

biar selebet tp ko & baby sihat hehe

SyaNa said...

purple~ ntah la beb..org kabo kalo kite selebet baby boy, kalo kite melaram baby girl.ntah ye ke tak..
yg pasti aku mmg dr dulu selebet..hahahaa

afne~ kan kan..

marinahunny said...

hehehe ayat last tu yg best! hehehe tgk kaki pun dh cute dh..hehe

SyaNa said...

yo la tu marina..hahaa pun kembang ha.hehee

Nana said...

heheh bese la weh time pregnant xkose nak melaram dlu aku pakai sandle crocodile dari mula2 pregnant sampai nk branak seb baik kaki aku xla besar sangat still bole muat smpai ari deliver ye arr kaki kan bengkak huduh gile kan hahahha

Iela Fazielah said...

syana: org kata kalau waktu preggie kita xkuat melaran makna yer anak pompuan sbb seri mak anak yg amik... n sebaliknyer... iyer ke??? hehe dah scan lom??

tp kaki syana xbengkak pun ye..... biasala pakai sandal nipis tu... senang jalan n kaki pun xsakit kan..

SyaNa said...

nana~ kan tak koser nk melaram bagai..lantak janji siap..

iela~ da scan da baby boy..so ape org kata tu mcm tak tepat utk aku..hehee
so far blom bengkak lg iela.harap tak bengkak la..

** atie + aisyah ** said...

waktu preggy takyahla pakai tinggi2... janji selesa.. nanti kaki ko kembang.. selipar jepun je ko sarung.. hehehe

mama_umar_maryam said...

aku pki slipar toilet pon org kate cute,ha3

mama tisya said...

lama dh tk wt tag

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????