IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 3, 2010

Program Terjah

eh cerita TERJAH TV3 tu mmg da takde ek??
ttibe smlm time mentor tgk abg nas tu teringat TERJAH tu
rasa mcm lama da tak tgk

ok ni aku nk story blog aku diterjah last week??
sape terjah?? sape lagi, En. BEN la
dia kan skrg ni mcm da jd fenomena
ramai blogger nk dia terjah blog masing2
so aku pn pakat join sama la

see, nampak???




ok kalo nk tgk yg clear, meh klik sini:
http://www.benashaari.com/2010/04/jelajah-blog-me-mine.html

kembang sat pungkoq aku dia puji gitu..hahhaaa
ekceli aku join nk suh dia share pasal treatment aku
tapi dia tak mention pun psl IVF tu, takpe la dia bz kot nk baca ape aku request

harap2 reader dia paham la nape aku nk join sesi terjah ni :-)

5 comments:

MRS. K said...

I PON SUDAH DITERJAH

Nana said...

wah sudah diterjah mr ben

gee ryder said...

en ben tu sape?
aku xtau menahu pun hehe

~ Sall said...

Bestnye Ben dah terjah...

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????