IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 4, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan

sape tgk JJCM last sunday??
yg Serina buat review pasal ICE ROOM???
time aku tgk cerita tu kan, aku dok sorg2 kt umah sbb syarul exam dr pagi smp ke ptg
pastu kete aku dia bwk plak tu (aku rasa cuak bwk kete dia)
tekak da rse nk mkn eskem sejuk2 manis2
huhu last aku buat bubur gandum
tak sama, tak mencapai maksud!!!!
nak yg sejuk eskem huhu

pastu smlm erryn nk dtg opis aku lunch sama
teros aku ajak dia teman gi station kopitiam
kt sana ade snowy ice tu
bleh la feeling makan kt Ice Room :p

tapi snowy ice abis :(

ni erryn oder air bubble tu flavor honeydew


sbbkan snowy ice da abis, aku tukar ke smoothie (ye ke eja gini??)
aku amik grape, tapi tak sedap rasa ubat jek :p

last2 tak abis pun, aku korek isi2 nye jek
huhu kena gi Nilai gak ni, nk try ICE ROOM


*ala KL - Nilai bukan jauh nau kan..

20 comments:

mama tisya said...

wei kt kl ada iceroom kt bukitbintang & cheras..member aku ckp la...tp kalo ko nk p nilai ok gk..hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

hari tue mama aqilah@puteri satu ada review psl ice room nieh .. pns2 gini mkn sejuk2 best ler ;-)

~ana~ said...

air yg mamatisya punya tuh nmpak sedap...:)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kesiann dia..hehe
ala yangg..nilai je..dekat ponn
hehehe
sure nnt en syarul akak bawak punya..
ibu mengandung akan didahulukan...hehehe

mama tisya said...

ana..honeydew bubble tu sedap..

mama_umar_maryam said...

klu ko nk g nilai mkn kt ice room roger aku ;p

rasp said...

sis, kat taman shamelin perkasa pun ada...
yg kat bukit bintang tu tak sure sgt kat mana...lot 10 kot...

SyaNa said...

erryn~ ye ke wey? bagus la kalo ade kt KL jek :-)

diana~ haah baca blog dia dulu, pastu tgk JJCM makin syok plak nk try

ana~ mmg sedap.aku rasa sket manis sejuk sume cukup

SyaNa said...

fieza~ yang, mmg da ajak.dia kata ok..yehuuu

zeti~ dekat ngan ko kan..boleh2 nnt aku roger

rasp~ sis oh lg dekat..nnt try google.tq :-)

mama tisya said...

dkt lot 10 yg kt bukit bintang tu

SyaNa said...

kalo lot 10 tu jem kot
pastu paking pn ala2 susah
baik teros zass ke nilai
sambil nyelam mkn dessert gi jalan2
hehehe

mama tisya said...

tul tu..leh ko jln2 amik angin...hah nanti pegi jgn lupa review..aku pn dk terbyg2 serina mkn aiskrim tu lg..hehehehhe...bila kita nk mkn dessert bar??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

member aku pun ada buat review pasal iceroom nilai nie..tengok ice dia.pehhhhhhhhhhh teringin terus..

SyaNa said...

erryn~ kalo ko nk mkn dessert bar, bfast la berat2..pastu kite lunch situ

purple~ kan, mmg kalo tgk konfem teringin

Nana said...

wah sedapnye...panas2 mmg sedpa makan aiskem semalam pon aku bole g mekdi smata2 nk makan aiskem coklat

Nana said...

http://momguess.blogspot.com/2010/05/iceroom.html

add kat bukit bintang heheh

Iela Fazielah said...

isy..ish.... cam sedap je aiskrim tu.... terliur dibuat nyer... yum..yum..yum

~ Sall said...

sedapnye. prrrrrrrrr....

mama tisya said...

tmpt mkn yg lembab

mama tisya said...

best