IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 21, 2010

Stroller Oren

yeeehuuuuu..puas hati syarul dpt beli stroller 3 tayar
lama da berangan pakcik tu. tercapai jugak ye
da dia pilih design, so aku pilih kaler

oren menjadi pilihan sbb boring la bile boy jek asyik biru kan
so kasi la len sket



ini la rupe paras stroller oren :-)
amik yg murah2 jek
jadi la dr takde kan




ha ok la kan jambu sket anak aku nnt
katil putih, wall kaler purple
hahhaa lantakkkkk
ni pn amik yg kecik size nye. sbb bilik adelah kecik


suke sgt..pagi td masuk bilik baby, rasa hepi jek tgk katil da pasang
rasa mcm dia da ade jek :p
hahaahaha angau..
lepas ni misi mencari cabinet plak. nak cr kaler putih gak la kasi sama
ade ke yg nak cakap aku ni poyo siapkan awal2???
sile la komen ye..aku tak kesah
janji aku seronok..hahahahaa

13 comments:

C-Tiey Hamid said...

seronok tengok syana hepi..*

mama tisya said...

stroller mcm ko bli ni, bila dh beso baya tisya pn bole guna...

best la ko ada bilik utk deco2 utk baby..aku dlu lg ler sempit tu psl bli playpen je..slamat membeli cabinet plak..cpt skit ko leh susun2 bj2 baby..aku dlu tkde space soh bli bakul & toyogo je

dalila said...

syana...poyo jer...heheh xder la..mmg patutla siapkan awal...sok bila dh sarat sgt2 letih tau...nnti bila dh ada baby..wangiiii jer bilik tu..bau bedak, losyen bagai..bau baby lagik...bessss...ngigau la syana mlm ni...

dalila said...

eh, syana aku nk nyibok lagi...nnti kan kalo tampal2 sticker kt wall tu cantik gaks..heheh..kalo ko tk minat xyah la..nyibuk jer aku ni..aku lak terexcited...

marinahunny said...

dh ok dh tu..bila lg nk beli kan..x lama dh due syana tu..

SyaNa said...

C-Tiey~ tq :-)

erryn~ tu la.org tu kabo smp umur 4tahun.tp tgk size anak gak.

dalila~ mmg nk beli sticker tu pn.nak cr yg ganas sket.nak bg balance sbb da la pepel kan..so kasi gambar kete racing2 ke..nk kena survey ni

marina~ doc nak c-zer 6/7 kot..so tak byk masa da

Nana said...

aku suka gak 3 roda cam gini tp dulu carik xjumpe yang murah mmg smart kan.kale oren bb girl pon bole pakai nanti 2nd bb bole recycle je heheh

mama_umar_maryam said...

owhh,bbcot putih idamannn...(sambil kesat airmate)

Afne said...

pergghh.. terbau2 brg2 baruuuuuuuuuuuuu

biarlah nk beli awal. klu org query ko tanya blk.. ADA AKU MINTAK DUIT KO? hahahhaaa

mya said...

comey! mesti ko dah tak sabar2 kan babe.
aku doakan semua berjalan lancar eh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xkisah la beb apa orang nak cakap..harus la kita hapie sebab nak sambut cahaya mata yang pertama kan...seronok beb aku tengok..ko dah siap2...aku apa pun lum siap lagi..heheheehehhe..xpa next month baru aku beli.. :P

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yangg..cantekkk...aku aim stroller ni dari dulu..hehehe...
katil pon nice..ala2 english style..cari almari kaler putih gak yangg..kompon cun bilik baby tuh...hehehe

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????