IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 29, 2010

McDonald for Top Reader

STICKY MODE
TENGOK ENTRY BARU KAT BAWAH


okey bebeh!!! NAK MAKAN MCDONALD FREE?????
nak tau caranye?? mudah jek..
xde syarat ape2, tak payah buat entry bagai :-)

ni antara korang rajin atau xje la.
hahahaa..sape ade banyaaakkkk masa mmg untung la join kali ni

caranye:
nampak tak kat sebelah kanan tu ade colum TOP READER??
ok korang just kena jd yang paling ngetop jek
maknanye 1st place la ye


senang jek...korang selongkar la balik entry2 lama aku
pastu ko komen jek situ
at least korang bleh tau kesah2 lama aku kan
senang kan???

Closing Date: 29 November 2010 (5pm) - tepat kul 5pm aku umum sape yang JUARA
Delivery Date: 30 November 2010 (12pm)

sebulan tu aku bg masa..so kejar la ek :p

1,109 comments:

1 – 200 of 1109   Newer›   Newest»
fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

muahaha...senang senang senang...
dulu pon aku join cam ni gak kt blog ko yang...aku teraii ye..muahahaaa

lien said...

hoh..kat sni tadaa dlivery mcd..sob.sobbbsssss...

mama tisya said...

mmg ganas ler..nk rajin comen..nana lg no 1...hahaha

mama tisya said...

pjg tul ms ko tu ye..komen byk2 dlm satu2 entry bole ke:-p

Jiejah @ Iza said...

pitammmmm ..telan air liur ler aku syana oiiiiii ekekeke

Nana said...

wah!! hehe stakat ni aku top reader kan hahaha harus berusaha dengan lebih kuat nih hehehehehehe

SyaNa said...

hahaha lantak korg nk komen byk mana kt 1 entry..janji ujung2 nnt korg ngetop
hahahaa

aku saje bg sebulan bg korg kejor yop kejor

mama tisya said...

tp apsal aku dh komen tk bertukar pn kt top reader tu..hahahaha

mama tisya said...

ingt lg yg dlu ko pernh wt..si mamamanja yg menang..gigih die dk belek entry lama2 tgh2 mlm...hahahaha

zura@iwan said...

wahhhh...sure lps ni berebut nk komen la kt cini..haha...

zura@iwan said...

ku rasa cm dpt ke Nana jugak tu....dia dh sratus lebey..haha

mama tisya said...

tu la nana tgi tu..pyh nk kejor...

Nana said...

hahahah aku gile nk dapatkan mcd buka entry lama2 komen hehehehe
sebab aku tgk komen aku dah memang 131 pada mulanye kan kekekekek

Nana said...

hahahah..syana aku baru perasan tarikh tutup dia bulan depan kekeke oleh kerana ko kata lantak la nk komen mcm mana pon ka..
ko terima je la apa yg aku komen ek hahahahahahha gile kuasa tol aku ni kan

SyaNa said...

mokekeee..komen la kwan2 wey
komen la kt kotak mana pun
janjikorang hepi
hahaaaa

mama tisya said...

giler nana dh 200 lebih..aku tk cecah 100 lg..comfirm anna menang lg

mama tisya said...

bole ek dh menang tp menang lg...giler jeles ngan nana...hahaha

mama tisya said...

tk larat ler nk kejor kalo dh jauh ketgal kt blkng..hehehe

Nana said...

hahahahah jangan ler gitu...syana xkesah kan kalau aku dah menang pastu aku menang lagi muahahahahahahahah

Nana said...

hahahah kejar la..malam2 xde wat apa bule gatal2 komen

Nana said...

eh kenapa aku tiba2 mcm xcaya dah sampai 200 ha?heheheheheh aku rasa tadi baru 131 banyak tol aku komen heheheheheh

mama tisya said...

saje je..heheheh..rsnye mcm tk terkejar jeni...tp ms jauh lg tu...hahahaha

Nana said...

hahah ada sebulan utk kejor yop kejor...hahahaha

Nana said...

meh ler kita semakkan kotak komen syana ni hahahah

SyaNa said...

ko xingat sejarah lama??
mamamanja pulun kejar berjaya ko!!!
boleh weyyy janji rajin
hahhaaa

*aku xkesah sape2 menang.byk kali menang pn xpe

Nana said...

hahaha ok...
oleh kerana penganjur dah kata begitu
hadap je la ek ngan apa2 saje komen yg aka keluar hahahaha

zura@iwan said...

giler kawser ko Nana...bg chance weyyy..hahaha...

zura@iwan said...

bayangkan ko nana dh 200 lebey...aku ni x tau brp puluh beb....caya la ko nana...chaiyok2....nnti share2 na..hahaha..

Nana said...

hahah zura aku ni sebab mmg setiap ari mesti masuk & komen kt blog syana....haha cuma nk kasi memperkemaskan skit je la hahahahah

mama tisya said...

mmg dasat ler..jauh nk kejor wei..dh beratus...aku seratus tk smp lg:-p

zura@iwan said...

sesi kejor mengejor la ni..kakaka..

Nana said...

aik bukan semalam aku tgk ada 200 lebih ke komen arini dah sket hahahah

mama tisya said...

hah smlm gigih dk komen...hahahha....

mama tisya said...

rsnye blogger widget tu mmg akan bertukar jd skit kalo yg bwh2 tu komen..bahaya jugak mcm ni kn...

mama tisya said...

si zura pn laju dh no 3 tu ..kejar mengejar...

mama tisya said...

tp pjg lg ms

SyaNa said...

haah mmg akan berkurang tau kalo yg bawah tu kejor..kekeke
da mcm lumba ape jek aku tgk korg ni
dun worry wey, hadiah menu mcD nanti konfem berbaloi2
*wink*wink*

Nana said...

heheheh makin banyak komen nk eryn mengejar

Nana said...

selamat mengejar...hahahah

zura@iwan said...

aahh ler....nana ko ari tu 200 lebey...skrg dh kurnag...yeayy aku dh 100 lebey..kakaka..

Nana said...

hahahah ko la kejar aku dah jadi 100 lebey hehehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

halamakkk..jenoh ler nak kejar 100 lebey punya komen, ermm..
Tu bkn top reader tu tp top komentar tu...hehe..

hmm..dulu dominos akak takleh masuk sbb kat tepen ni takde dominos.
bila GA mc D lak...adeii..jenoh ler. Yang top tu mesti ler nak maintain dia atas skali..kann...

Nana said...

hahahah ni han yg top tu datang lagi...kekek sebab nye dari sebelum syana announce dah mmg top kan so alang2 tu apa salahnye jadi yg ngetop hehehehe

Nana said...

aku mana leh on9 kat umah so time keje je la bole komen banyak2 heheh

Nana said...

stedy la zura mengejar dari belakang hehehehe

Akma Azlin said...

Terliur aku tgk mcd nih

POSH76 said...

bessnyer MCD free...thanks komen kat blog hehe

mama_umar_maryam said...

wakakaka,blm pape lg aku dh tau pemenang!hahaha-gurau je,sapelak pesaing terdekat nana nih??

syana,ko tau,pdhal kan mcD ade je kt tepi hiway sg besi ni kan,tp xblh delivery masuk dlm TPM ni,rase nk carut je!huhuu..

nzh1979 said...

yang..aku tau kompom la si nana yg menang..hahahha..tapi nak gak mekdi pree..ekekekke

Nana said...

hahahha zt aku ni kalau free bolela komen2 sini lgpun masa syana announce GA ni mmg aku dah top reader pon heheh so alang2 menyeluk pekasam kan hahaha

Nana said...

kak zam-hahaha harap2 masin la mulut akk heheheheheh

b.O.n.d.a said...

wahhh...
tade saper leh celen nana sO far
:)

Nana said...

hahah bonda...diorang mesti nk celen last2 mnt nanti skang relaks dulu

mama tisya said...

kejor yeop kejor..ahahah

Nana said...

hahahhaha sila2

sall said...

hahahaha.....nana, mama tisya n zura korang mmg meletop sambil kejar mengejar. Caya la korang. Aku jugak yg ketinggalan.

sall said...

mkn2 McD contest. Wayyy....aku mau cuba nasib la..

mama tisya said...

ko pn leh kejar sall

mama tisya said...

aku suka mc d..nk2 org nk bg free

mama tisya said...

penat nk kejar nana ni:-p

Nana said...

sall-hehe kebetulan je ni time sebelum syana annouce saya mmg dah top reader so alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan gagagaga

Nana said...

eryn-hahahah xyah kejar la kalau gitu

mama tisya said...

uiks dh jauh ketinggalan ni

mama tisya said...

mcm dh tkleh nk kejar

Nana said...

hahah tekejut juga..tiba2 dah 200 lebeh aritu 100 lebeh je

mama tisya said...

sebab yg bwh2 tu tk komen so die cpt la naik

mama tisya said...

sebab yg bwh2 tu tk komen so die cpt la naik

mama tisya said...

uiks apsal 2x kuar komen sama

mama tisya said...

sok2 tgk dh 300 dh...:-p

Nana said...

hahah eryn kita penah komen pastu terkuar 2 komen yg sama kang org ingt gile kuasa plak kan nk anta komen yg sama 2x hahah padahal seber yg mengong

Nana said...

ahh tu la pasal ritu syana ada ckp gak sebab yg bawah2 ramai komen so dia otomatik berubah

Aujinz said...

nak Mcd gokkk...

cik helena said...

alamak belum terlambat lagi kan???

mama tisya said...

pnt nk kejar ni

mama tisya said...

yg lain2 tkmo kejar ke:-p

mama tisya said...

wah sall mengejar nmpknye

sall said...

yes. harap2 dpt mkn MCd Pree..

sall said...

mama tisya: awkpun apa kurangnye. saling kejar mengejar.

sall said...

nana, mama tisya soronok rasanye kita saling kejar mengejar dan tgk siapa yang layak dpt mkn McD pree ni. Baru ada cabaran dan semangat wajah.

Nana said...

sall hahah mengejar dari belakang nampak

Nana said...

pst..sall sejak dari bila ni dok depan lappy hahahha

Nana said...

sall...bijak kejar disaat akhir lg smug nk tutup heheh

sall said...

Nana: kejar yop kejar....

sall said...

nana: kalau pasal mkn, kepala otak aku automatic laju lo...

sall said...

nana: awk pun apa kurangnye. Bijak mengejar.

sall said...

nana: dari semalam bontut aku x gerak2 dpn laptop. Naik juling biji mata di buatnye. Padan ngan muka aku hahahaha......

sall said...

nak mkn pree punya pasal. aku sanggup buat apa saja. Jgn jelesss....

sall said...

kejar yop kejar....

sall said...

Alangkan bagusnya kalau tuan penganjur sponser mkn McD selama setahun. Apa kata korang..bagus x cadangan aku ni.

mama tisya said...

kejor yeop kejor

mama tisya said...

masing2 dk tukar tmpt je ni

mama tisya said...

aku dh makin jauh

mama tisya said...

nmpknye saat2 akhir makin rancak

Nana said...

haha eryn
dah bole komen kt kt opis

Nana said...

ala bese la
masing2 tunggu lst mnt kan

Nana said...

sal-hehehe...relax la lamabt lagi due dia..hehehe

Nana said...

eryn-xde apa yg mustahil hahaha

Nana said...

btw-dia nye result akan berubah nanti tgk la xcaya
semalam rasa kita dah ketinggalan jauh
pelik arini dah lain plak

Nana said...

sape la insan bertuah yg bakal menang mekdi ni ek

mama tisya said...

uiks nana dh dkt 400 dh

mama tisya said...

kt opis mmg leh komen

mama tisya said...

cuma tkleh tgk gmbr je

mama tisya said...

kalo kt opis tkleh komen

mama tisya said...

jwbnye lama dh ketinggalan...ehhehe

Nana said...

hahaha...semalam rasa baru 200 lebey
tetiba arini jadi 300 lebey plak

Nana said...

alamak xbeznye xle tgk gmbr ek
xde feel kan nk baca hehehe

Nana said...

haihhh lambatnye nak abes hahahah

Nana said...

tadi g mekdi org kirm kan beli heheh dok terbayang2 dpat makan mekdi pree

Nana said...

em...carta ni kejap berubah2 kan hehe

Nana said...

aik mana nama sall dah ilang hehe

mama tisya said...

yg bwh2 gigih komen, nama sall dh turun ke bwh

mama tisya said...

td lunch ngan suziey..die bli mcD..ehhehe

Nana said...

owh patut la..
tgk nama sall xde dlm list
ehhee

mama tisya said...

td nmpk ada contest adiah vpucher mcd tk silap

Nana said...

ahh
dah join dah pon
heheh
kita sendiri pon
ada juga
voucher mcd & kfc
dok simpan je..xpakai2 lg

Nana said...

tetiba aku rasa mcm nk wat GA mcd gak la hahahahha

Nana said...

sebab ada voucher mcd xpakai lg..tgk la nanti

amyeryn said...

dr 200++ dh kurang dr 100...

amyeryn said...

nmpknye zura mengejar

amyeryn said...

nana jauhnye ko...

amyeryn said...

td kurang 100..now dh 100 lebih...

amyeryn said...

nana td 300++ now dh 500 ++..dasat

mama tisya said...

alamak smlm slh komen guna id lain

mama tisya said...

so kena komen lg la...kekeke

mama tisya said...

dr 200++ dh kurang dr 100...

mama tisya said...

nmpknye zura mengejar

mama tisya said...

nana jauhnye ko...

mama tisya said...

td kurang 100..now dh 100 lebih...

mama tisya said...

nana td 300++ now dh 500 ++..dasat

Nana said...

hahahha..
ntah nye
rasanya tadi tgk 300 lebey

Nana said...

esok lusa mcm xdan nk komen je bz hehe

Nana said...

hahahaha

mama tisya said...

tu la mlm td tgk cpt dh bertukar angka

mama tisya said...

esok lusa tk dan tp sure senin sempt lg tu nana komen:-p

Nana said...

HEHE YE LA KAN
LST2 MNT SURE SEME BALON

Nana said...

xpela berserah je
ada rejeki xkemana
hehehe

mama tisya said...

tkde rezeki dh nmpk gayanye ni...kekekeke

mama tisya said...

eh dh bertukar 200++...ehhehe

Nana said...

heheh tu la kita kata
bukan leh caya sgt
kedudukan tu
kita tadi 500 lebey
skang dah jadi 400 lebey

mama tisya said...

hehehehe

Nana said...

sehari lagi....

Nana said...

sebelum keputusan diumumkan

mama tisya said...

mak ai dh 900..comfirm menang dh tu

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

lastday dh arini..

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

nk jugak free mcd

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

lastday dh arini nk komen

mama tisya said...

mari kita tgk saper yg kena

mama tisya said...

mari kita tgk saper yg kena

mama tisya said...

mari kita tgk saper yg kena

mama tisya said...

mari kita tgk saper yg kena

mama tisya said...

mari kita tgk saper yg kena

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

nk jugaaaaaaak

mama tisya said...

lastday dh arini..gigih kena komen

mama tisya said...

lastday dh arini..gigih kena komen

mama tisya said...

lastday dh arini..gigih kena komen

mama tisya said...

lastday dh arini..gigih kena komen

mama tisya said...

lastday dh arini..gigih kena komen

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 1109   Newer› Newest»