IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 22, 2010

Berjimba bersama emak

aku cuti raya haji ari tu lama tau..dari ari rabu tu smp la ahad semlm
tapi xgi holiday mana pun..sbb syarul bz exam

so jumaat tu aku anta Iman mcm biasa kt babysitter
pastu aku kuar berjimba bersama emak & adik-beradik aku

best tau aktiviti gini
ye la mmg la kuar ngan kawan2 tu best, tapi kalo kuar ngan adik badik plus plak plak emak kan, mmg lagi syiok la

sbb time tu mmg xde batasan ko kena kontrol perangai ke kan
hahhaaa

aku & MAI (ni adik bongsu aku)



aku, MAI & Watie (ni adik ipar) wife ejam
time ni tgh tggu mama potong rambut



ni saje tau aku on MODE GEGAR kt camera HP aku
hahahaaa sengal


kitorg kuar gi Ampang Point
saje nk gi karok ngan kak phira
sbbkan dia keje, so gi kt sana la dekat ngan opis dia


see, kak phira hepi dapat nyanyi
sore dia sedapppp terbaekkk :p


hepi dpt sumbangkan lagu orang :p


haaaa..tu la mama aku


mama pun nyanyi ok
time mama nyanyi tu ttibe rasa mcm dalam nite club kt hotel2
sebab kan kalo kt situ kan dorg nyanyi lagu omputih yg lama2 tu kan
ha rasa camtu la
sbb mama nyanyi lagu lama..hahaa



pastu b4 sambung aktiviti soping, kami gi massage dulu
mahal wey benda ni.RM1 utk 3minit
tapi best :-)


-nanti buat aktiviti tgk wayang plak-

4 comments:

Nana said...

aku kan xpenah kuar reramai ngan adik badik
kalau la..aku kuar sure havoc ada 10 org adik badik kekeke

Nana said...

gile sporting mak kau karok ek..hehe beznye dpt mak sporting gtu

Nana said...

beb bila plak kita nak korek ni hahahha
bawa iman kita kasi dia nyanyi lagi abc sama damia

mama tisya said...

kemain berjimba ye