IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, November 11, 2010

Ayam Penyet

oohoooo lama gile tak snappy2 gambar time lunch
ateee member baru kan.segan2 aku :p

hahhaa tadi berjaya kuarkan hp & snap gambar :-)
makan kt waroeng penyet THE CURVE sana


syiok gile opis br ni..hehee sorga makanan..kekee
time nk pindah opis baru ni aku da risau kot opismate bkn jenis yg makan ke kan
sekali tu dpt sekepala ko..best best

dia pn suke jalan2 cari makan.
ni la opismate aku.FARA..adik je ni
muda sgt2..comel kan



kitorg amik set RM8.90
Nasi + Ayam Penyet + Air





boleh la rasa dia.sbb aku xgemor sgt pun.cuma xde idea nk makan ape
pasni kite pusing2 The Curve ni ye fara cari makan tempat best :-)

13 comments:

mama_umar_maryam said...

samelah weh,aku pon idakle gemar sgt tp aritu kwn banjer mmkn kt sini gaklah..oklah..buat lalu2 tekak,hahah

mama tisya said...

sejak opis jauh ni sempt terjah waroeng penyet lps raya...aku suka waroeng penyet dr ayam penyet lain

hah dh ada geng mkn2 senang la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lama dah xmakan ayam penyet nie...sambal dia terbaik punya pedas kan..

Gieyana said...

comeyy adik tue..kwn br ko la kan! ayam tue mmg betui2 penyet ker or sekadar nm restoren jer!:D

Nana said...

aku suka gak ayam penyet, kt opis tu belambak kt wangsa walk tu ha..dalam ada 1 luar ada 1

Nana said...

aym penyet paling sedap kat kuching aritu aku makan raja ayam penyet nama dia

Nana said...

klw kt KL ni aku rasa paling sedap kat ngan sunway lagoon tu RIA ayam penyet klw xsalah

SyaNa said...

zeti, haah, boleh la kalo nk mkn.idok le feveret kan

erryn, mmg best tapi pening sbb aku yg kena pk nk mkn mana..kalo ngan ko dulu, ko yg bg idea..kekee

puan purple, mmg pedasss tapi aku siap kuar air mata.sbb berlagak amik sambal byk2..keke

gie, ntah ade kot dia penyek kan sket..hheee

nana, ape yg buat rasa dia len?? rempah2 ayam tu ye?

mama tisya said...

tkpe..kasi ko plak jd duta jjcm:-p

Nana said...

yg beza dia punya sambal tu...ayam & nasi sama je....
pastu tak seme tmpt dia kasi nasi ayam +sup kosong..setengah tmpt klw nk sup kena oder lain...mcm kt sunway tu dia siap sup
ramai org kata xsuka makan nasi ayam penyet sebab dia xde kuah..makan ayam+sambal+tempe ngan sayo je kan...org kita bese makan berkuah heheh tu psl rmai yg kata xsuka nsi ayam penyet

mama tisya said...

syana aku tag ko utk join contest ni

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/11/1st-lucky-draw-by-heze-suze.html

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

nape kt klang takde ayam penyettt ni...adoiii....

mama tisya said...

best kn mkn2