IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, November 2, 2010

Mari swimming bersama Iman

hari ahad lepas mmg sgt best.semua yang aku plan nak buat tercapai!!
ape dia?
kekee 1st aku plan nk bekpes ngan ILIA kat kedai mamak dpn umah
BERJAYA!!! kul 9pagi da ready2 gi makan :-)

2nd berhajat bawak Iman gi swimming pool
juga BERJAYA!!!!

time ni kul 10pagi..


nak bwk dia msk dlm tu kena step by step..slow & steady
takut dia meraung kan..ye la Iman ni manja ko
nak mandi air suam jek
kalo air sejuk dia pny volume sore mcm kena dera tu


hehhee muke budak cuak..
hahahaa nasib tak nangis


tapi kejap jek.tak smp 1ominit kot
bapaknye takut anak gelap sbb tgh panas :p
heheee..



aku ade google pasal bg anak mandi kolam seawal umur 3bulan ni
ape yang jumpa sume setuju.janji kolam adelah bersih ye kawan2
tapi jgn la ko rendam dia smp 2-3jam.kalo tu mau la dia demam or sakit len plak yg datang kan

baca sini untuk tau pasal bg anak mandi kolam ni
elok utk perkembangan anak2 tau.sape nak anak jadi bijak, pegi la rendam anak dlm swimming pool.sbb mmg bleh generate otak bayi..
:-)

12 comments:

MRS. K said...

hadif ni ada satu penyakit.. kalau kat bilik air, 2-3 jam pon dia sanggup berendam.. tapi kalau kat pool, kat pantai.. melalak die takmau mandi... gayat agaknye.. huhuhuh

mama tisya said...

mat salleh kecik2 lg campak ank dlm kolam..sok2 iman dh beso leh ler berendam lama2...kekeke..tisya kalo nmpk pool sure tkmo blk..tgu entry pool ptg nanti aku update

SyaNa said...

mrs K~ ye la tu kot gayat.bilik air tak la besar air nye.pool ke laut kan terbentang luas

erryn~ ko pn gi pool gak ek?? nanti ingat nak cr floaters utk iman

mama tisya said...

sila cr cpt floater utk iman..sure die suka gedik2 dlm air

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yup aku stuju....sebab tue mat saleh suka kasi anak2 kecik diorang swimming...

zura@iwan said...

bagu2 ko yer...cari info dulu ...semuanya utk kepentingan pbsran anak2 kan...

zura@iwan said...

tggu aku ada anak plak ler...nk ajar swim...tp aku x pandai swim pon..huhu...takut ada la..

zura@iwan said...

naseb baik iman x nanges ek....steady je dier..hehe...

Nana said...

wah iman dah stat masuk swiming pool beznye...ktorg anak banak mmg suka mandi swiming pool

sall said...

Makkk..aiiii...bagus utk perkembang otak kanak2.

nani said...

ho..ho..ho...
budak emmmmbammmm!!!
chomei sangat...
teringat time lil p akak masa bb dolu....
nie yg x sabo nak bagi Danial adik nie... nak pulak tempat keja akak dah bg good news... starting this month we all get 90 days paid maternity leave.. no limits k!! x kira berapa anak... ke3

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????