IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 15, 2010

Jangan sampai terbakar rumah

last saturday, after balik keje aku plan2 ngan Ilia nak buat bakar2 kat umah aku
sbb suaminye keje so dia bosan dok umah..mau kuar gi ronggeng aku malas la kan

so ILIA bawak bahan mentah utk bakar2 ala2 BBQ di dalam rumah
koooo jangan smp terbakar rumah :p

ni antara menu:

Black Pepper Steak


Salad yang sedap..abis licin koo



Ayam Panggang + Sayur2


Ciken wings yang sgt sedappp..huwaaaa nangis tgk gambar



ni utk 4 orang ok..
tapi mula tu kami ber2 jek yg melantak..
lepas maghrib baru syarul join seperut :p
Aku ngan Ilia makan sambil tgk DVD
best nyeeee



Iman sebok jek tau..saje tak mo bg umi makan banyak :p
tgh syok2 makan dia merengek la mintak dodoi..
huhu xfeel tau makan ...hahaaa


TQ Ilia belanja kami :-)
pasni kite buat aktiviti camni lagi ek
aktiviti yang sgt jimat: Masak2 + Makan2 + Tgk DVD

9 comments:

mama tisya said...

bbq gk ye...aku pn lyn bbq sabtu lps...

saveme_zero said...

tgk ayam & kentang tu..sgt la menyelerakan.

gee ryder said...

sedapnye chicken wing!!!
sok nk gi beli..hehe

Nana said...

pergh mabeles!!

rasp said...

semuanya nampak yummylicious!!!
lappaarrrrrr....

mama_umar_maryam said...

aku mmg suke mknn2 jenis cenggini,hahahhaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedap gila beb....merembes air liur aku cam amani dah ha...

Nana said...

ni utk makan 4 orang?dah mcm kt open house ko mcm aritu je aku tgk hehehe

mama tisya said...

best kn mkn2