IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 8, 2010

Dapat free pizza kalo lambat sampai

*b4 ape2 aku nak btau ni auto publish entry ye.aku da update malam2 utk entry ari ni.
so jangan la ingat kt opis baru ni pun aku sebok berblogging*

jenuh aku nak pikir tajuk..hahaa
ok ni kesah dinner malam smlm
xtau nak makan ape, plus malas mau kuar aku pn oder la feveret pizza :p

sekali tu lama gile mau tunggu pizza smp
lebih dr 30minit la

sampai2 jek abang pizza bagi benda ni

kad sori bukan sebarang kad ok!!!

kad sori yang membolehkan aku dapat pizza regular free
sape mau bagi wey!!!!

bleh simpan utk next order..rezeki!!!
yang kelakar nye, syarul mmg dok doa org pizza dtg lambat so that boleh claim free pizaa
sekali betol ko doa dia termakbul
hahaaa


order kali ni aku try topping len plak
kali ni aku amik sambal apentah namanye
sedap gak la.citarasa melayu :p


pastu classified ciken (kalo xsilap aku)
yang ni rasa cheese byk sgt
aku xberapa suke

setelah ditimbang tara, aku tetap suke extravaganza :-)

-total 2 pizza atas tu baru rm26.80
ok la..kalo makan luar pn gitu gak rege dia..

tapi kalo msk sdiri lagiii jimat kan..cuma masalahnye aku malas masak utk dinner sbb aku da masak lunch *erkk boleh ke??* lantak!!

10 comments:

MRS. K said...

i suke yang bilis tu.. sedap

eLYies said...

lama tak makan pizza ni..huhuhuuh...kempunan dah ni...gaji pun tak dpt lagi ni..utk bln 10..aduiyai..

mama tisya said...

peminat pizza ko ye

mama tisya said...

best la dpt pizza free

mama tisya said...

syarul doa lg ye soh smp lmbt:-p

Nana said...

heheh aku baru tau ritu masa bc blom ibudamia aka ayu klw piza lambat dpt free

Nana said...

sebab nye aku xpernah oder on9/..bese call je xpon take away tak pon makan sana

Nana said...

hehe ko ni mmg btol2 peminat pizza la kan...xdapat disangkal lagi

mama tisya said...

aku pn dpt free

mama tisya said...

best kn mkn2