IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, November 23, 2010

Ke Melaka bersama jiran tertangga

ha ko tajuk macam karangan UPSR :p

ni kesah sabtu lepas..kami konvoi ke MELAKA dgn jiran2
tak la ramai pn yg konvoi tu..3 kete jek

b4 jalan jauh meh isi perot dulu
tempat isi perot = PRIMA BISTRO

ni family MIE & kak siti..dia ni betol2 jiran depan umah aku
anak dia tu kembar ok


jejaka2 :p
yang belah kanan tu ABG SAIFUL
eh gambar kak ani (wife abg) xde la plak
dia tu jiran len blok..tapi selalu lepak kedai ni ngan syarul




3 kete yang konvoi sedang mencari hotel
ye kami xbooking hotel pn..abis tu nak booking sume pn penuh
last2 gamble jek walk in kot ade rezeki

alhamdulillah ade rezeki kami kat SRI MALAYSIA
tapi xbleh check in teros. sbb bilik xready lagi
so rayau2 dulu kt BANDAR HILIR.

budak domok
eh bukan aku la...aku budak geeemokkkkk :p



1st time dukung iman guna baby carrier tu
mula tu aku yg dukung..sekali ko mcm nak patah pinggan aku
hahahaa..serender x larat aku



makan2 kt Nandos bersama family abg saiful


pastu gi jalan2 pusing shopping mall area situ
tu yang aku tulis kat status FB, kt melaka tapi still buat aktiviti mcm kat KL
hahahaa..sbb nak pusing luar area taming sari sume tu penuh orang
pastu panas terik plak


kemudian kami pun pulang ke hotel..
-nanti sambung pasal melaka-

6 comments:

mama_umar_maryam said...

ko lah antara kwn yg aku kenal baik dgn jiran tetangga,bagus!

SyaNa said...

zeti, ni sbb syarul tu la..dia tu mmg peramah.tu yg senang buat kawan.harap aku xde nye..dok la perap dlm umah tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku rasa melaka memang panas la syana...tiap kali g melaka kompom panas menggila...huhuhuhu :)

zura@iwan said...

dpt gk hotel sri malaysia kan..idak tido dlm keta la ek..hehe

Nana said...

kt melaka banyak otel tp klw kita g walk in tu
nasib2 la otel apa yang tinggal kan..
jadi la..asal ada tmpt tido kan
seri malaysia pon ok gak

Nana said...

bez gile ko...aku xpenah lg la rapat sebegitu sekali dengan jiran.
ada la..masa kawasan rumah lama dulu
kawasan taman skang ni masing2 wat hal sendiri je