IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 29, 2010

Pemenang Mc Donald bukan sorg tapi 4

Sape lagi kalo bukan NANA

dia ni b4 aku btau nk buat contest ni dia da mmg lead da
mmg pengomen tegar blog aku


tapi.....aku nak kasi jugak kt pemenang yang len
yang appear kt top 5 tu
1) Erryn @ mamatisya
2) Salldan
3) Zura

(amyeryn tu ko gak kan erryn?? so 1 cukup la ye :p)

so nantikan esk kunjungan abg mcD ye
meh pm aku acct MBB & address

*pasni teroskan la komen kt blog aku ye :-)

TQ pada yg amik bahagian

11 comments:

Nana said...

hahhahaa...
tahniah seme!
sama2 la kita wat en3 pasal mekdi esok

SyaNa said...

hahaa..
pm details

mama tisya said...

wah yg top 5 pn dpt gk..gigih aku kejar nana tp tk terkejar...kekekeke...tq ye rezeki..yela aku gk tu amyeryn kn aku ada 2 author tp kdg2 aku login mn aku lupa tu psl aku ada komen thru 2 id:-p

tq ye pn penganjur

SyUhAdA said...

besnye dapat mkn McD free..hee~

sall said...

Alhamdulillah. Sok pagi2 aku bg detailnya blh??

sall said...

Opssss tahniah pd top reader.

zura@iwan said...

slm syana...

uitt zura tu nama aku ke? zura@iwan?

aku lama x buka blog..nk pastikan betui ke aku ni?hahaha..ke org len?

reply kt n3 aku na..sbb kt opis aku x leh chat...

SyaNa said...

ye ko la zura yg menang tu ;-)

zura@iwan said...

apa email ? nk send ni?

zura@iwan said...
This comment has been removed by the author.
firahadifa said...

lorhhh.. tatau pown ade kontest nie... rugi2..

takpa2.. i follow u gak.. hehe