IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 8, 2010

Burger Puaka

hahahaa gile ko nama PUAKA tuu
nape burger puaka?? ntah ko tanya abg rizman..kekee

ari tu abg rizman beli burger ni.pastu kak phira gedix btau aku
da aku kena beli gak..hahaaaa


mmg special burger ni..sebab dia sedapppp
& dia mahal..
mahal la untuk burger tepi jalan..kalo kt McD ke biasa2 la rege dia

see 8 ringgit koooo

ni la brade tu..



memang sedap sbb 100% meat.xmacam yang kalo burger tepi jalan biasa
yg ni mmg penuh rasa daging.pastu juicy meat dia
Ya Allah sedapppp.tebal plak tu meat dia


lokasi: Kat danau kota
kan ade trafic lite simpang 4 besar kt Old town kan.kalo ko dr gombak, ko amik la ke kanan
maknanye old town akan ade belah kiri ko.pastu simpang kanan yang 1st tu ko msk
dia kt area perumahan.pastu simpang ke 2 ko amik kiri
betol2 rumah ke 2 atau ke 3 dr simpang tu..mmg depan rumah jek brader ni buat burger
-sedap.tak tipu

17 comments:

mama tisya said...

8 hengget tu brp biji burger..aku tkleh tgk gmbr so tu yg tnye:-p

rasp said...

tokojot i tengok rege dia...
tapi kalo mahal and sedap tak pe laaa.. baru lah berbaloi-baloi kan...

eLYies said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa....berbaloi2 la kalo beli

SyaNa said...

eryn, utk sebijik la
tapi sedapp

sis, sye pn mula terkojot..tapi da makan mmg sedap la.daging yg penuh rasa daging

elyies, mmg berbaloi..lg sedap dr McD kot

ILA HAFIZ said...

glemernya abg zam masuk blog. hahaha

actually ni dekat umah saya.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhhh terbaik la rege....tapi klu tengok dari gambo buger tue cam berpatutan jerk harganya...

gee ryder said...

mak aii giler mahal! dah nak sama taraf ngn carls jr ni hehe..
tapi kalo memang sedap takpe.

nzh1979 said...

gile2 puaka hah..waalaupon lapan hinggit..tetap ada kastemer..sedap bebenor erk..ni jln menghala ke up town ke bukan..aku biasa ler area danau kota tu..uamh pakcik situ..tapi still tokleh tangkap kat mana..ekekeke

mama tisya said...

mmg puaka ler...

mama tisya said...

tp nasibaik sedap..so no hal la mhl kn

PHiRa said...

the best burger ever!!hahahahha

SyaNa said...

kak zam ni mmg kt area uptown tu.kan ade oldtown tepi tu kan.dia perumahan dpn old town tu.oldtown belah kiri, dia perumahan belah kanan

Nana said...

mak aii mahainye klw sedap xpe berbaloi

Nana said...

kat danau kota ek xpe pasni klw g uptown bole try blu bege puaka ni kekeek

Anonymous said...

hoh...memang mahal beger dia neyh..skali mkn dkat pat lima ratus abes..tp mang syiok gile arr beger bliau nie..rugila sape xpekene beger bliau tuh..mang puaka la dia tu..haha..MCDONGAH best!!!

mama tisya said...

best kn mkn2

ellinnur & fairuz said...

bege otek nie mmg terbaik.. dari memule kawen sampai dah anak sorang.. tak penah berpaling tadah kat bege lain.. bukan setakat maintain.. tapi makin sedap!

try yang baru super king beef.. daging tebal betul.. kalah Big Mac!