IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 1, 2010

Terasa Rindu

petang2 gini terasa rindu kt "sana"
time ni kkdg tgh buat kopi minum sambil cicah meskut..huhu


rindu kt kerusi tu.3 tahun dok melepuk kt situ..
kerusi tu rindu montot aku tak??

16 comments:

mama tisya said...

tmpt br tkleh wt kopi cicah sekut ke:-p

Nana said...

mmg gitu la kan dah start keje baru terkonang2 je tmpt lama..

Nana said...

mmg gitu la kan dah start keje baru terkonang2 je tmpt lama..

Nana said...

eh pesal plak kuar 2 komen yg sama ni hahaha tak sengaja tau..padahal aku post sekali je kekekek

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

cicah beskut kat tempat baru yaaa...he he hee...tang tanya kerusi tu yg mahal tu..

Gieyana said...

tpt lama mmg dikenang tau! moga dot sesuaikan diri kt tpt br k..:)

cintaKusayangMu said...

mesti kerusi tu rindukn kentot akk...hahahaha..ampunnnn...larikkkk

Anonymous said...

ko tggu la lepas sebulan syana...sure takkan terkenang2 dah tmpt lama...nak tumbuh tanduk nih tak amik masa lama pon..aku paling lama pon 3 minggu kot...hahaha..(ilia)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tempat jatuh lagi di kenang...inikan pulak tempat biskut cicah air..hehehehhe

zura@iwan said...

kalu g tmpt baru..tmpt lama mmg akan dikenang wpon tmpt lama x best..hehe

zura@iwan said...

wahhh...siap cicah meskut lg ko yer...tp free gini la best..

zura@iwan said...

semoga ko dpt sesuaikan diri d tmpt baru yer...

sall said...

Dah gi tempat baru mesti semuanye baru kan. Mcm mn ngan kawan2 baru...???sekepala ngan ko x..??

nani said...

last year akak dah rasa apa yg Syana rasa skang... tapi tu kejap aje... sebulan dua aje... pastu bila tanduk dah kuar, alamatnye.... sendiri mau ingat k!!!

mama tisya said...

rindu ke:-p

Nana said...

nak mekdi!