IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 1, 2010

Permulaan Kerja Baru

selamat pagi!!!
hari ni aku da start keje baru.alhamdulillah so far ok
bos baru plak gi outstation..so kena pandai2 sdiri la nak buat keje ape

opis baru aku kt Damansara Perdana.
later2 aku buat update bergambar ek
ni pn ala2 curi nak oline
hahahaaa..tanduk tak naik lagi weyy..kekeee

13 comments:

Akma Azlin said...

Salam. Oits, good luck kat tempat baru..
sementara nk tunggu jadi senior, nih, ko buat2lah rajin..
di samping ko memang rajin..hehe..
tapi jangan terlampau rajin, kang ko disuruhnya buat keje macam2...

mama tisya said...

wah pantas ko curi2 br msk opis br..ati2 wei kn kantoi:-p

Gieyana said...

kt tpt br yer..keja leklok k..:)

Gieyana said...

kt tpt br yer..keja leklok k..:)

b.O.n.d.a said...

sOnOtnye...(bila bOss tadak)..ahaks!

~Eila @ Along~ said...

haaaa.. takyah curik2 online... ko nak wat ape pun boley wehh.. janji keje siap.. hehehe

Nana said...

heheh selamat bertugas di tempat baru
mula2 ni kena tunjuk baik wei...haha esk2 kuar la tanduk mcm aku la hehehehe

++eden|essey++ said...

selamat bertugas di tempat baru....hihihi...buat baik2 weh...nnti kantoi...hahhaa

SyaNa said...

kahkahhhhh paling kelakar komen eila..tak yah curik2 ek???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku klu start keja baru kompom cam budak budus...tension jerk....

zura@iwan said...

slmt bkerja di tmpt baru ye....

mula2 tunjuk baik la yer...kakaka..

mama tisya said...

smoga lebih ceria di tmpt br

Nana said...

nak mekdi!