IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 29, 2010

Pizza Hut

alaa ni kesah minggu bile ntah
lupe la..aku godek2 tgk ade gambar ni dlm folder

rugi jek xupdate :p


so kasi update laju2 la ye



ari tu aku & fara gi makan2 kt pizza hut kota damansara

lupa plak kt TESCO ade pizza hut..
sbb kat sini outlet yg utk delivery & take away tu
so kalo makan situ agak tak proper la kan



pastu ngan sorg jek staff
dia la amik oder, dia la masak..dia gak anta makanan kt kitorg
sian aku nengok


amik roti sbb takut pizza lambat sampai





air pn ade jenis gini jek
tak puas langsung minum :(


fara amik spageti carbonara.
tak sedap la..rasa ayam mcm busuk jek



aku la teringin sgt nak try pizza baru tu
tu yg gedix tu nak ke pizza hut
pastu makan2 teros muak kooo

gamaknye sbb aku amik yg just cheese je kot
kalo amik yg ade ayam2 kt atas tu xla muak sgt kot

-aku btau tak bawah opis aku ni ade dominos..mmg turun2 lif teros pintu dominos..pasni xmo da pizza lain selain dominoss..


I LOVE DOMINOS!!!!


*hahhaaa ttibe puji dominos kan*

-tapi kan, ari tu byk gak aku dapat duit nuffnang dr iklan pizza hut ni..TQ jugak la pizza hut
LOVE PIZZA HUT JUGAK!!!
hahaaa

3 comments:

mama_umar_maryam said...

betul syana,aku pon xsuke carbonara pizza hut tu, xpandai buat baik jgn buat kan?

SyaNa said...

zet, aku suspek ayam dia stok lama la

zura@iwan said...

pizza hut ku x brp minat sgt..kalu domino suka arr..