IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 3, 2010

Saya sayang Nuffnang

alhamdulillah..rezeki dtg lagi :-)
ni cheque ke-3 aku

tq kepada semua readers ok..sayang korang jugak.
aku akan terus menulis walaupun ntah ape2 aku tulis
tq la korg still sudi dtg blog aku.tinggalkan komen korng
pada yg silent reader tu pn tq tau..say la hai2 kat aku :-)
mmuahhhssss

28 comments:

mama tisya said...

hai2:-p

wah cek udah smp..masyukkkk

mama tisya said...

nanti tgk blog aku mkn2 tmpt ko p mkn dlu2

eLYies said...

Rm300++ lebih tu...rezeki ko..aku ni baru 50 sen.hahahahha

ciK mOt (",) said...

huhuhu....aku nye masih dalam Be...
tah bila nak turun tah...
lambat tul...

MRS. K said...

wahh. bila nak belanje?

Nana said...

wah banyaknye...3 rat lebey...aku tgh kumpul2 lg hehehe

Nana said...

ni la 1st time aku tgk org xde kaber2 amount nuff dia heheh...

shiemz said...

Sangat jeles..aku baru nak emrasa RM50.. ahhahah

zura@iwan said...

slm....byknya dia dpt....syukur rezki kan...

zura@iwan said...

tahniah ye...meh ke blog aku...promote blog sdiri plak..hehe

rasp said...

uish banyak tu sis...tahniah!

ALoNa Cintamaniszlite said...

kali ke 3 dh?? amboihh..rezeki iman lagik..

Erm..takdenya dpt nak dpt mc d free syana ni.
Tgk je ler si zura dan nana tu..dok berkejar-kejaran..ngeee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

byk tue .. akunya akaun dah o dah .. earning nuffnang pun dah tak bergerak dah ;-(

Afne said...

jelesss!!!!

cik helena said...

saya pon baru dpt tak cash out lagi,,nak tuka rim kete hikhik :P

Nana said...

alona-heheheh jgn la putus asa..ada masa lagi tu banyak lg masa

Nana said...

aku wat tabungan bercuti duit nuff ni ehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bleh belanja aku nanti nie na..hehehehe

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah rejeki dak iman ;)

sall said...

Alhamdulillah. Boleh lah belanja.

::@.L.I.N:: said...

wah..tahniah dapat cek ke 3...huhuhu...aku first cek belum dapat lagik...sebab tak banyak amaun tu...susah tul...kena setia berbloging

iela said...

kak shana sye silent reader akk...he3.. beshnye kak dpt byk duet dr nuffng.. sye bru 50 hengget..

Anonymous said...

banyak tu.
masyukkk...

Nana said...

skang aku baru ada 1 BE je...bila la nk cecah 300++ mcm ko ni uhuhu jawapnye kena kumpul lg setahun

nzh1979 said...

waaahhh byk tu ce cite sket yg camne nak kumpol point leh tukau doit..ish lupa dah aku..ekekeke

Nana said...

yeah..datang untuk menambahkan lagi pendapatan nuff ko

mama tisya said...

syg jugak en nuffnang

sall said...

MAKAN MCDONALD FREE?????