IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, November 23, 2010

Sekinchan Ikan Bakar

malam tadi aku gi dinner kt SEKINCHAN IKAN BAKAR
bukan kt sekinchan ek..kat SRI GOMBAK jek

korang pernah try ke makan kt sini?


mula tu ingat kot ade la ikan masak 3 rasa ke steam ke
lupe plak nama kedai IKAN BAKAR kan
kekeee so ikan bakar je la yg ade pn


selain ikan bakar, kt sini xde ye sayur kailan ikan masin ke
daging msk merah ke..sume tu xde :(

yang ade pn dia da readykan kt buffet corner tu:
- Sup kosong
- Kari daging (lebih tepat kari tulang)
- Ulam2 bersama sambal + air asam
- Keropok

* yang atas tu sume F.O.C
aku pn terkejut sbb dia tak charge pn kt bil tu




aku pegi dgn ejam & wati..umah dorg mmg area sana



papa & anaknye
aku tgk kan kalo org len, maknye yang akan jaga anak kalo kt meja makan ke kt luar ke kan
kalo kes aku plak, syarul yg akan jaga IMAN
hahahaa mmg kete iman tu akan letak kt sebelah syarul
so dia la yang akan tgk kalo iman bunyi2 ke
aku??? wahhhh suke aku bleh makan ngan tenang
hahahaaa

syarul pilih sotong 2 ekor
(RM8 / ekor)




dengan ikan kerapu
(RM7/100gm)


mmg sedap la kuah ikan bakar tu
mmg aku sokong kalo korang nak try makan kt sini

-tapi len orang len tekak-

18 comments:

eLYies said...

aku tak pernah try lagi kat sini..shana..kat KD dah ader dah smeua tu..tak silap aku area giant KD...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam menarik jerk...banyak jugak tengok blogger g makan kat sini..nak kena try jugak la nanti..

zura@iwan said...

x penah g lg..jauh lak nk g..hahaha..

sedap tgk menu2 tu..hehe

Nana said...

kuah dia spesel skit kan?

Nana said...

dlu adik aku keje sini, so dia selalu bw blk ikan, sotong, udang

Nana said...

jadinye tu pasal la aku xpenah g makan kt restoran dia psal dapat free hehehe

SyaNa said...

elyies, haah KD da ade da.btol2 depan ice room

acik pepel, try wey sedapp

zura, aku rse kedai ni byk da cawangan..ko add kedai ikan bakar sekinchan ni kt FB

nana, mmg kuah dia sedap.ye ke?? untung wey makan free

Nana said...

heheh untung kan makan free
udang dia sekor RM6 hengget
adik aku selalu bawa balik 5,6 ekor
puas makan dah

mama tisya said...

dkt sgt ngan umh aku

mama tisya said...

situ byk kedai mkn br buka

mama tisya said...

kt setiawangsa ada gk sekinchan ni

mama tisya said...

aku tk pernh mkn tp hubby ku pernh mkn

mama tisya said...

katanye sedap cuma servis lembab yg kt setiawangsa la

mama tisya said...

yg kt sri gombak ni ok tk servisnye

mama tisya said...

tp review aku bc rata2 ckp ikan bkr die kureng..

mama tisya said...

ckp ikan bkr..ingt nk p mkn kt blkng istana

SyaNa said...

servis kt sri gombak ni not bad
cepat gak la.time aku pegi tu ramai gak org

ikan dia aku suke part sos atas ikan tu
sedap.tapi bg tekak aku la
tekak org rasa len kot

mama tisya said...

best kn mkn2