IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, December 17, 2010

Aktiviti Iman malam jumaat

hai auntie2
hari ni iman nk story ape yang iman buat malam tadi :-)
tgh Iman golek2 atas toto yg besar tu, sekali tu Iman nampak ade 1 benda kt tepi dindin tu
Iman mcm teruja la nk tau ape benda tu
iman pn menyusur mcm askar nk cr musuh
yeeee dapat gak Iman smp kt situ
tp sebelum smp situ, penuh da air liur iman atas lantai tu
pastu mulut iman pn riuh time tu sbb teruja sgt nak tau ape benda tu
alamakkkk kantoi plak ngan umi :p



Iman kena buat muke katun camni br umi xmarah
hehee


ok meh kite selidik ape benda tu..mula kena pegang
pastu masuk mulut...ok ok iman da tau ape benda tu
tu la beg sekolah papa
da abis iman isap beg papa tu, sekali tu papa suh umi letak iman atas riba dia
ingat kot nak buat ape
rupenye papa suh iman dgr papa baca yassin
ok Iman suke dgr :-)
iman dok diam jek atas riba papa tu..xbaik kalo kaco papa
pastu tgh2 Iman tgk berita tok najib ckp ape ntah ttibe Iman ttido
haaishh xsempat tgk berita smp abis
kalo auntie2 nak tau, iman suke tgk berita

Iman tido kt atas toto tu je.xsempat umi nk letak kt katil iman
tapi umi baik, dia xkejut iman pn..dia sanggup tggu iman bangun kul 10.30 sbb nak minum susu
lepas minum susu iman pn tido balik kt katil iman
pagi tadi iman bangun kul 6pagi..
seronok sangat sbb iman dapat tido yang sempurna
so pagi tadi Iman bangun pn ceriaaaaaa jek
-ok babai auntie2

6 comments:

Jiejah @ Iza said...

alolololo iman , geget nakkkk ??
hahaha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

geramnye untie temgok iman laaa...
gomol2 meh..hehee

zura@iwan said...

so sweet tgk iman.....geramm arr....

Nana said...

hahaha kiut gile iman
time yg isap beg tu eii
geram aku tgk tgn ada line tu heheheh

mama_umar_maryam said...

ish2 iman..sedap sgt tdo tu haaaaa

[-suziey-] said...

ha terbongkang akhirnya..hiks..bgs..sejuk perut ibu mengandung..suka dgr baca yassin..nnti bole join baca skali..hiks