IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 6, 2010

Makan @ IKEA

morning!!!

ari ni ramai yang cuti ye?? best btol kan
aku hold dulu la holiday2 ni, tggu syarul abis exam khamis ni baru bleh plan :-)

ok ni aku nk story kesah makan2 kt IKEA ari jumaat lepas
sebabkan FARA cuti jumaat tu, aku kena pujuk ILIA dtg lunch ngan aku

heheee nasib la ILIA sudi layan aku kan :p

kena beratur dulu macam kat kantin sekolah




Meatball wajib ade :-)
amik 5 pcs


pastu amik chicken leg ni




ha ni lagi 1 yg wajib ade
daim kek..sekali makan ko xbleh stop ;p




nasib ILIA dtg teman aku lunch..kalo x kebulur aku xtau nk makan kt mana


hehehe muka lebor koooooo


-ready ye korang, ni br 1st entry aku pasal makan2..rasa lepas ni pn entry makan2
hahahaaa dassarrrr gemok :p

8 comments:

eLYies said...

nyam-nyam..dapnyaaaaaaaaaaa...

ini blog ayin! said...

asyik mkn jer kak syana ni kn...hehe

rasp said...

kek daim???? never tried...
tingat plak ke coklat daim ngehehe..

mya said...

baru smlm aku mkn meatball ikea..
setappp..

Afne said...

geramnya aku tak dpt view gmbr2 ni! kt ofis ni internet selalu sgt tak memuaskan!

tp aku dpt bayangkan meat ball yg mantop tu arrgghhh

SyaNa said...

elyies, mmg nyum nyum..hehe

ayin, tu la, mmg xbleh stop wey..hahaaa nikmat jek rasa

rasp, sis sile try..mmg dia guna coklat daim tu

mya, aku ni opis dekat mmg bleh la pegi selalu..hahaa tamak haloba btol

afne, mmg mantop..sile bayangkan dia pny gravy pastu jeli2 tu..hahaa

Nana said...

satu je la xtahan g ikea ni
q mak aii panjang gilos
tp klw dpt makan
ati rasa sejuk pas q lelama hahah
nak2 cake daim tu

SyaNa said...

nana, kalo pegi ari cuti & lunch time mmg ramai gile
kadang rse nyampah plak nk beratur
yeahhh vote 4 daim cake :p