IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 6, 2010

Kan aku cakap jiran aku semua best

see, kan aku da btau korang, xrugi baik ngan jiran
insya Allah perot korang dijamin penuh :p

ni kesah malam minggu lepas..ade jemputan makan spageti & ayam panggang kt umah jiran



Ayam ni mmg la ngancam..lagi ngan cam sebab tuan rumah rasmikan oven baru
tu yg tambah2 sedap tu..hahhaaa


spageti citarasa melayu.sebab pedassss tapi sedap



siap ade dessert sago gula melaka..feveret aku ni
dulu2 time dok ngan mama aku selalu buat ni
kalo ade guest nak dtg ke mmg ni jek la paling senang nk buat



sebenarnye tuan rumah nk raikan pengantin baru ni
tapi aku plak yg nyibukssss kan..hahahaa


tu suami tuan rumah
eh bukan yg baju itam ye..yang tu suami tuan blog :p



rumah sape???

hehee mcm suspen jek kan..rumah ILIA la :p
dia ajak aku sama2 raikkan Sue & Eddy


Ilia tu yg belah kiri tu..korang akan selalu nmpk muka dia kt blog aku ni
sebab dia BFF aku & sekarang ni da naik 1 lagi taraf
= JIRAN aku :p


8 comments:

Nana said...

masyallah
btuah badan
ada jiran baik gini
aku?huh..
nyakitkan ati jek

Anonymous said...

nana..baik sbb mmg kiteorg baik dr zaman study dulu..~ ilia

Iela Fazielah said...

bestnyer.... sdp betul tgk ayam panggang tu... muaahhhh.. yummy!

iswatie "colours of life" said...

ler....ilia pun dah jd org indah kondo yer.....

marinahunny said...

syana, mintak le resepi ayam tu..best plak..hehehe

saveme_zero said...

jeles aku tgk ko ada jiran baik gini. jiran aku...nak nmpk batang hidung pun ssh.

amyeryn said...

sedap gilos tgk menu2 tu..aku lprrrrrrrrr


**oreo chocolate tu mmg sedap tau...biskut oreo salut coklat..nanti aku jual, aku war2kn..aku tau ko mesti support aku...hehehehe

mama_umar_maryam said...

kem slm kt jiran ko tu ye..tgkla nnt kot2 pndah sebelah umah die,hahaha