IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 21, 2010

Cerita disebalik sterilizer

morning korang!!

aku nak share cerita pasal sterilizer kat bawah ni

benda ni aku beli dari watyizhar..member PCM :-)
aku beli time ni RM50 jek.murah kan

masa aku beli ni, aku blom peknen lagi tau.buat IVF pn x lagi..tapi sbb time tu waty ni tanya aku nk beli tak sbb dia beli banyak time kt wh sales
so dia kasi murah2 jek sbb da abis warranty

aku pn beli la sbb ko tau la aku ni pantang brg2 murah kan.time bajet beli nk bg family2 terdekat kot ade yg peknen ke kan
so bleh la kasi as hadiah
tapi nan ado..hahaaa

tersimpan la benda ni bwh katil..berhabuk la kotaknye
rasa setahun gitu kot aku beli baru Iman kuar..lama ok aku simpan

skrg ni benda ni elok molek lg aku guna.mmg wajib aku steril botol iman lepas basuh
ni kirenye benda 1st aku beli untuk Iman
even time tu xpasti ade rezeki dpt anak ke tak..

kepada member2 aku yang xde rezeki lagi, aku doakan korang x give up ok
insya Allah ade rezeki korang..kite tak tau ape yg Allah susun utk kite
tapi xsalah kalo kite mengharap & berusaha..yang lain beserah kat Allah

yang penting, ape pn treatment korang buat, please ye berehat secukupnye, jgn pk benda lain selain diri sdiri & bakal baby dlm perot tu
yang nak tau pasal IVF bleh email aku: syanasaid@gmail.com

5 comments:

mama tisya said...

tk sia2 ko bli even time tu ko blum rs ada kegunaan tp skarng dh bole guna even lama berhabuk..hehehe

[-suziey-] said...

aku dh email ko..saje gatal nk info:D

Anonymous said...

sama ngan sterilizer yg saya beli setahun lebih sudah...tp saya beli kt mudah.com jer..rm 50 gaks

watyz said...

syana...ko ingat apa ckp masa ko nak bli menda tu ngan aku...
"mgkn berkat ko bli menda ni ko peknen sape tau kan"...
alhamdulillah kan... :D

NoR SuHada said...

amin...moga mendapat rezeki yg di nanti2 itu...amin